funky je napisao(la):
e znao sam da si supak, al da si zaboravio onog ko je sve platio, e pa stvarno funky Pfunky je napisao(la):Skrabo, tibor i dadao_style danas na kafici u Mostaru
k3_h3 je napisao(la):e znao sam da si supak, al da si zaboravio onog ko je sve platio, e pa stvarno funky P
k3_h3 je napisao(la):e znao sam da si supak, al da si zaboravio onog ko je sve platio, e pa stvarno funky P
e znao sam da si supak, al da si zaboravio onog ko je sve platio, e pa stvarno funky Pfunky je napisao(la):Skrabo, tibor i dadao_style danas na kafici u Mostaru
Shelby je napisao(la):Limpi je napisao(la):cuner shelby vidio ga xx puta, zadnji put prolazi i kulira , a nazad mu "sjede" stare felge :lol: takodjer astra na bulevaru, strujaze popravio mi prekidac od svjetla unutra, malo spreja cuda cini jel, pa na kafu :icon_biggrin:
cuner Limpi,od Zenice do Topcic polja iza mene,pa onda iz Topcic polja do Zenice,kraj mene :lol::lol::lol::lol:
je*iga,morao sam :lol:
Limpi je napisao(la):Shelby je napisao(la):Limpi je napisao(la):cuner shelby vidio ga xx puta, zadnji put prolazi i kulira , a nazad mu "sjede" stare felge :lol: takodjer astra na bulevaru, strujaze popravio mi prekidac od svjetla unutra, malo spreja cuda cini jel, pa na kafu :icon_biggrin:
cuner Limpi,od Zenice do Topcic polja iza mene,pa onda iz Topcic polja do Zenice,kraj mene :lol::lol::lol::lol:
je*iga,morao sam :lol:
sto jes" jest a danas opet sjedio do cunera shelbya, al zatim od topcic polja do ze, gledo mi on ovaj put u guzu,
fabije :lol:
i onda na samousluznoj praoni mi pomogao trljajuci,
skodu
jesmo je uglancali ko ogledalce :icon_biggrin:
al kazu recesija, na praoni krcato, jos svi dosli sa pandjukom ili krupnijim da peru, niko sitno nema da usitni, zetona nestalo :icon_eek:
mato19E je napisao(la):ArminM je napisao(la):mato19E je napisao(la):vidio ArminM prakiranog u mraku prije sat vremena :lol::lol:
jes se ti to okretao pored mene, neko s golfom se okretao, nisam siguran jel zuti bio ili crveni
nisam ondje inace parkiran, idem dalje, ali takva situacija bila:lol::lol:
ja sam se okretao,morao sam se vratit zauzeo si mi parking :lol::lol::lol:
adams je napisao(la):maloprijeu slavinovicima kod mosta.. golf2 onaj napucani farban do pola metalik crno tamno plavo..nazad kristalne stopke, nalja bhtuning... nezz kako s elik zove senad senci il tako nesto..