BMW 316i 90god je napisao(la):ja vidio sivog seata iz kluba oksigen od ap do stupa isao za njim i blicnuo mu prije skretanja za rajlovac, valjda je na forumu:icon_smile:
Zna li ko cija je narandjasta zastava 101 na omv rajlovac? Jel clan foruma?
funky je napisao(la):A znaci ti si taj Armine kontam koji q... 2-3 auta zaredom mi sviraju, reko da mi ne fali nesto naprijed
vidio sam Limpia na benzinskoj u Ze, sviro sam, valjda je skonto
i neki nachuniran Bravo u Tuzli, fin mu zvuk pravo... crno auto hauba siva
funky je napisao(la):A znaci ti si taj Armine kontam koji q... 2-3 auta zaredom mi sviraju, reko da mi ne fali nesto naprijed
ne znam ni jedno gdje ti je hahahaLimpi je napisao(la):funky je napisao(la):A znaci ti si taj Armine kontam koji q... 2-3 auta zaredom mi sviraju, reko da mi ne fali nesto naprijed
skontao sam, digo sam sapu tankao, bajramsko snizenje bilo, pa eto da ispadne nasuo "jeftinije", heh
a jel bio golf i ovdje kod londze 92, ispred pasalica mesnice, u blizini lindapeka neki dan il mi se ucinilo... bio u zurbi, al ucini me se tvoja duja :icon_rolleyes:
funky je napisao(la):ne znam ni jedno gdje ti je hahahaLimpi je napisao(la):funky je napisao(la):A znaci ti si taj Armine kontam koji q... 2-3 auta zaredom mi sviraju, reko da mi ne fali nesto naprijed
skontao sam, digo sam sapu tankao, bajramsko snizenje bilo, pa eto da ispadne nasuo "jeftinije", heh
a jel bio golf i ovdje kod londze 92, ispred pasalica mesnice, u blizini lindapeka neki dan il mi se ucinilo... bio u zurbi, al ucini me se tvoja duja :icon_rolleyes:
a stalno smo ja i oggy dole, pa je vjerovatno da jest haha