Član
Ja cu ipak sacekati da se uvjerim sam..Nesto tu ne stima..
ELVIR__T je napisao(la):oko 00:00 maloprije crvena marea je u pitanju ja mislim mocan zvuk ima i bijeli daewo gasuju kroz solinu , mozda neko sa foruma
ELVIR__T je napisao(la):oko 00:00 maloprije crvena marea je u pitanju ja mislim mocan zvuk ima i bijeli daewo gasuju kroz solinu , mozda neko sa foruma
trizex je napisao(la):ELVIR__T je napisao(la):oko 00:00 maloprije crvena marea je u pitanju ja mislim mocan zvuk ima i bijeli daewo gasuju kroz solinu , mozda neko sa foruma
malo provocirali daewooa da ubrza
nermin suljagic je napisao(la):Vidjen triza danas,zapravo cuo sam ga kod mejdana,dok sam se okrenuo nije ga bilo,samo siva mrlja na horizontu.....
Danas LSD@ kod mene na kafici
trizex je napisao(la):ELVIR__T je napisao(la):oko 00:00 maloprije crvena marea je u pitanju ja mislim mocan zvuk ima i bijeli daewo gasuju kroz solinu , mozda neko sa foruma
malo provocirali daewooa da ubrza
lov2xlr8 je napisao(la):malo se ganjao uz ivan sa bmwom sive boje,ima nekih crnih folija po krovu i po gepeku,sm chip tuning pise na sajbi,petica karavan ja mislim,il je e46 karavan,pa je nesto pokusavao uz brdo