ma stigo me, al sam fulo trecu :lol::lol:Sarajlic je napisao(la):i jesil ga "odero".nOKe je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):Danas crna dvica se ganjala s nekom meckom od americke ambasade prema skenderiji, neko s foruma :icon_question:
mislim da sam to bio ja
merc slk na 19kama :icon_twisted:
adams je napisao(la):vidio mescini dole na sporexu crveni punto sa crnom haubom, nezz tacno nick huso il haso tako nekako
haso je napisao(la):adams je napisao(la):vidio mescini dole na sporexu crveni punto sa crnom haubom, nezz tacno nick huso il haso tako nekako
haso
adams je napisao(la):haso je napisao(la):adams je napisao(la):vidio mescini dole na sporexu crveni punto sa crnom haubom, nezz tacno nick huso il haso tako nekako
haso
:icon_biggrin:
LSD je napisao(la):adams je napisao(la):haso je napisao(la):adams je napisao(la):vidio mescini dole na sporexu crveni punto sa crnom haubom, nezz tacno nick huso il haso tako nekako
haso
:icon_biggrin:
vidio sam i ja tebe
cazin devil je napisao(la):ja nikog nisam vidio
.nOKe je napisao(la):ma stigo me, al sam fulo trecu :lol::lol:Sarajlic je napisao(la):i jesil ga "odero".nOKe je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):Danas crna dvica se ganjala s nekom meckom od americke ambasade prema skenderiji, neko s foruma :icon_question:
mislim da sam to bio ja
200 kompresor brate :icon_cry:
hahahha uzeo ga na foruBMW 316i 90god je napisao(la):.nOKe je napisao(la):ma stigo me, al sam fulo trecu :lol::lol:Sarajlic je napisao(la):i jesil ga "odero".nOKe je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):Danas crna dvica se ganjala s nekom meckom od americke ambasade prema skenderiji, neko s foruma :icon_question:
mislim da sam to bio ja
200 kompresor brate :icon_cry:
pretpostavio sam da si ti :icon_biggrin: djaba sve bio si prvi pa on za tobom :lol:
trizex je napisao(la):s1ck i mooamer zalutali u tuzlu, al' kad se za stolom pojavi deyo e onda sam poceo da se krstim, prividjenje
roki_actros je napisao(la):Zar je taj covjek jos uvijek ziv ?