kavaz je napisao(la):zatvoras danas
Sajo_Golf GT je napisao(la):nermin na pravcu ciljuge, da nisi malo testirao boru
lov2xlr8 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Nexus je napisao(la):pioneer_09 i kasnije lov2xlr8,setaju se po gradu
vidio sam i ja tebe jucer kod kipova i to kod pekare "kabil",nazalost mi kod starog ne radi sirena a i prozor nisam uspio otvoriti da dreknem ko seljak na tebe :lol:
a danas sam vidio lover-a kad je dosao u volan,ja bio prekoputa na dorucku kod Šele-ta,nesto ti se skupile 19"
dok mi sirotinja se hranimo po javnim kuhinjama i vozamo 19ke,gospodin kod šeleta jede,respect
ma malo da se urade ostecenja na felgicama dolaze ljetne patike u pon
Got2b je napisao(la):Nermin suljagic ispred parkiran ispred Omege u LK
extra su one felge sad uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):Nermin suljagic ispred parkiran ispred Omege u LK
šššššššš.... dok ga spustim onda....sto se to nisi javio da popijemo kaficu,cuvao sam malog pa mi je ionako bilo :icon_rolleyes:
Got2b je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):Nermin suljagic ispred parkiran ispred Omege u LK
šššššššš.... dok ga spustim onda....sto se to nisi javio da popijemo kaficu,cuvao sam malog pa mi je ionako bilo :icon_rolleyes:
ma to sam u prolazu vidio vraco se iz TZ pa sam beze bacio pogled vidim nesto mi sija
kad ono frisko oprano auto i namazane felge:lol::lol:
nema Pive u omegi zato nisam htjeo zvati:icon_twisted::icon_twisted:
nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):Got2b je napisao(la):Nermin suljagic ispred parkiran ispred Omege u LK
ma to sam u prolazu vidio vraco se iz TZ pa sam beze bacio pogled vidim nesto mi sija
kad ono frisko oprano auto i namazane felge:lol::lol:
nema Pive u omegi zato nisam htjeo zvati:icon_twisted::icon_twisted:
ma nije to onda moja,kod mene nije bora vidjela vode od zadnjih kisa,a fele sam danas podigao,pa samo da malo provozam da vidim kako leze gume i to...
nermin suljagic je napisao(la):Sajo_Golf GT je napisao(la):nermin na pravcu ciljuge, da nisi malo testirao boru
ma jok felge montirao,pa provjeravao jel ih potrebno balansirati...na 160km/h ne tresu,preko nisam uspio od kombija nekog
gdje si ti bio,bila neka dvojka na pisti?!?!
danas sam malo ranije zavrsio sa poslom pa navratio reko bit ce raje ali nema zive duse....:icon_rolleyes: