Član
lov2xlr8 je napisao(la):vidjoh ove na X trizex i dulox,isprobavaju malo mareu,pišti pravo fino
i vidjen ovaj na x lov2xlr8 kako se ljeskari na suncu uz kaficu
lov2xlr8 je napisao(la):vidjoh ove na X trizex i dulox,isprobavaju malo mareu,pišti pravo fino
BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
Nexus je napisao(la):pioneer_09 i kasnije lov2xlr8,setaju se po gradu
pioneer_09 je napisao(la):Nexus je napisao(la):pioneer_09 i kasnije lov2xlr8,setaju se po gradu
kad si me to vidio....
nisi zvao...
ja tebe nisam ni opazio jbg...
Nexus je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
i?
"Članovi na cesti.. ko je koga vidio,gdje ?" :icon_exclaim:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
vidio sam ja tebe vcrs
BMW 316i 90god je napisao(la):Nexus je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
i?
u vg oba auta e sad ciji je ovaj stojadin nemam pojma a bas je sredjen
a seat ispred parkuse poslije citi plus nik neznam :icon_question:
BMW 316i 90god je napisao(la):Nexus je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
i?
u vg oba auta e sad ciji je ovaj stojadin nemam pojma a bas je sredjen
a seat ispred parkuse poslije citi plus nik neznam :icon_question:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):narandjasti stojadin :icon_eek:i plavi seat ima naljepnicu oksigen
vidio sam ja tebe vcrs
imali dan da me nevidis
Nexus je napisao(la):pioneer_09 i kasnije lov2xlr8,setaju se po gradu