Član
Zatvoras u Tojsicima
LSD je napisao(la):adams..got... i klasicna raja
nermin suljagic je napisao(la):Nexus je napisao(la):pioneer_09 i kasnije lov2xlr8,setaju se po gradu
vidio sam i ja tebe jucer kod kipova i to kod pekare "kabil",nazalost mi kod starog ne radi sirena a i prozor nisam uspio otvoriti da dreknem ko seljak na tebe :lol:
a danas sam vidio lover-a kad je dosao u volan,ja bio prekoputa na dorucku kod Šele-ta,nesto ti se skupile 19"
kavaz je napisao(la):kad ste vec kod drekanja, veceras pijonir dreci u po grada :lol:
Shelby je napisao(la):u zenici puno nJakih cunera,sto poznatih,sto nepoznatih...
upraceni edo,astra i struja u zatamnjenom fordilaku...al' nigdje glavnog cunera Limpija,pa ni pred zgradom :lol:
ISPRAVKA;evo i Limpija na fbu :lol::lol::lol:
Limpi je napisao(la):Shelby je napisao(la):u zenici puno nJakih cunera,sto poznatih,sto nepoznatih...
upraceni edo,astra i struja u zatamnjenom fordilaku...al' nigdje glavnog cunera Limpija,pa ni pred zgradom :lol:
ISPRAVKA;evo i Limpija na fbu :lol::lol::lol:
e da znas gdje mi je auto ostalo, spletom okolnosti vratio se bez njega, aj me trzi sutra do crkvica po auto da odem :lol:
a upracen zeko i astra, doduse parkiran ispred zgrade
Nexus je napisao(la):sto nisi i meni dreknuo,ne vidjoh te:icon_biggrin:
vidjen i eddo
zatvoraš je napisao(la):Danas Nexus i Trizex
nermin suljagic je napisao(la):Nexus je napisao(la):pioneer_09 i kasnije lov2xlr8,setaju se po gradu
vidio sam i ja tebe jucer kod kipova i to kod pekare "kabil",nazalost mi kod starog ne radi sirena a i prozor nisam uspio otvoriti da dreknem ko seljak na tebe :lol:
a danas sam vidio lover-a kad je dosao u volan,ja bio prekoputa na dorucku kod Šele-ta,nesto ti se skupile 19"