Član
admir jahic je napisao(la):bio sam sa Zdravkom u ZG
adma pijo caj :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
probudijo me u 8 moro sanjim ic u birtiju
admir jahic je napisao(la):bio sam sa Zdravkom u ZG
zdravko je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bio sam sa Zdravkom u ZG
admir jahic je napisao(la):zdravko je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bio sam sa Zdravkom u ZG
morao sam popit caj boga mi odmah me zabolilo :lol::lol:
zdravko je napisao(la):admir jahic je napisao(la):zdravko je napisao(la):admir jahic je napisao(la):bio sam sa Zdravkom u ZG
morao sam popit caj boga mi odmah me zabolilo :lol::lol:
e neka kad sam ja govorijo pivu ti nisi tijo
bulex je napisao(la):nodiash je napisao(la):nisam nikog nikad vidio:icon_rolleyes:
ccc et vidis neko mi je i ovdje izbriso post.... a znam da sam napiso reply.... cccccccc veliko CCCCC
nodiash je napisao(la):bulex je napisao(la):nodiash je napisao(la):nisam nikog nikad vidio:icon_rolleyes:
ccc et vidis neko mi je i ovdje izbriso post.... a znam da sam napiso reply.... cccccccc veliko CCCCC
hm...jesi siguran:icon_biggrin:
bulex je napisao(la):nodiash je napisao(la):bulex je napisao(la):nodiash je napisao(la):nisam nikog nikad vidio:icon_rolleyes:
hm...jesi siguran:icon_biggrin:
jesam jer znam da sam napiso... da si vidio mene jedno 100000000000000000000000000 puta ako ne i vise :lol::lol:
Faya_M5 je napisao(la):vidio sinoc trizexa...kulira kroz stupine, s otvorenim prozorom
Deyo je napisao(la):trizex je napisao(la):Faya_M5 je napisao(la):vidio sinoc trizexa...kulira kroz stupine, s otvorenim prozorom
Sredio si grijanje rodjaaaak, vozo se sinoc satima s open pendzerom, 30 kmh i grijanje na max
Ja pokrio 3/4 hladnjaka (Dnevnim Avazom), i Jopet neće da naloži kako treba :lol:
Hebo me regulator
bilosto je napisao(la):vidjela freek-a maloprije... :lol:
e, salu na stranu, vidjam cesto zuti stilo, prelijep je... je li s foruma?
disa_tz je napisao(la):zuti stilo je od sanjina sa stupina.....nije sa foruma!!!!