GOLF TZ je napisao(la):ma vidjam ja svakog pomalo...neg jedno pitanje....za tuzlake...ko je onaj lik u tz sto ima vw siroko...i ko je onaj neki lik sto voza frajer forda djipa neznam sad tacno tipu al ima ogromne chrome felge..stalno njih dvojicu vidjam furaju po gradu...et malo sam znatizeljan
nema moj je unikatalmir_gr je napisao(la):Veceras je GreenDevil izgleda bio u Gradačcu, ili neko ima postpuno isto auto hehehe
Got2b je napisao(la):nermin_suljagic...se zaputio prema TZ..iz pravca zivinica...
a u zivinicama...sivi BMW 330 na italijanskim tablama...
s foruma men se cini:icon_question::icon_question::icon_question:
al ga djecko stisnu nestade:icon_smile::icon_smile:
GreenDevil je napisao(la):nema moj je unikatalmir_gr je napisao(la):Veceras je GreenDevil izgleda bio u Gradačcu, ili neko ima postpuno isto auto hehehe
bio malo u Centralu, nisam odavno bio u Gradačcu,cura me nagovorila
pioneer_09 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):ma vidjam ja svakog pomalo...neg jedno pitanje....za tuzlake...ko je onaj lik u tz sto ima vw siroko...i ko je onaj neki lik sto voza frajer forda djipa neznam sad tacno tipu al ima ogromne chrome felge..stalno njih dvojicu vidjam furaju po gradu...et malo sam znatizeljan
taj sa fordom je dosao iz amerike... i ja ga stalno vidjam
Got2b je napisao(la):nermin_suljagic...se zaputio prema TZ..iz pravca zivinica...
a u zivinicama...sivi BMW 330 na italijanskim tablama...
s foruma men se cini:icon_question::icon_question::icon_question:
al ga djecko stisnu nestade:icon_smile::icon_smile:
Reša je napisao(la):Veceras u gradu kod srednje skole nermin suljagic i kod bulevara Kende sa Stilom
nermin suljagic je napisao(la):Reša je napisao(la):Veceras u gradu kod srednje skole nermin suljagic i kod bulevara Kende sa Stilom
Moj je golf,al burazer mi veceras pogani zadnje sjediste sa dragom...
PS:vidjen matori REŠA@ i matora REŠA@ kod standa sa Nocko proizvodima u Bingu...:lol::lol::lol: