Got2b Član 18.06.2009 #1.832 bulex je napisao(la): lover, nerko, nexus, got2b neka anti chunerska kafa danas bila i piva Kliknite za proširenje... lijepo sjede jutros kafica,samo sto sam ja moro ic osto bi jos jbg a bule odma piva jutros to je bio mahmurluk..neskida naocare da se vide okice... a ćuner trizex 2-3puta prodje kroz stupine i jos neko s njim...i jedu burek :lol::lol: ja zvizdim on nista...opaka masina:lol::lol::icon_twisted:
bulex je napisao(la): lover, nerko, nexus, got2b neka anti chunerska kafa danas bila i piva Kliknite za proširenje... lijepo sjede jutros kafica,samo sto sam ja moro ic osto bi jos jbg a bule odma piva jutros to je bio mahmurluk..neskida naocare da se vide okice... a ćuner trizex 2-3puta prodje kroz stupine i jos neko s njim...i jedu burek :lol::lol: ja zvizdim on nista...opaka masina:lol::lol::icon_twisted:
Got2b Član 18.06.2009 #1.836 hahahaha.....a ja zvizdim ostado bez daha... reko da s rajom popije kaficu al nista on..... 2x si proso dok smo sjedili
hahahaha.....a ja zvizdim ostado bez daha... reko da s rajom popije kaficu al nista on..... 2x si proso dok smo sjedili
trizex Član 18.06.2009 #1.839 moze se to i tako nazvati da ti ostanes u mjestu a da se citava planeta ukljucujuci i moj auto okrene oko tebe
moze se to i tako nazvati da ti ostanes u mjestu a da se citava planeta ukljucujuci i moj auto okrene oko tebe
Got2b Član 18.06.2009 #1.840 hahahahaahhahhhh dobar,dobar :icon_biggrin: izleti ti meni,da vidimo sta ce bit da probamo :lol: sta je s ovim nexusom nesto se usutio...."sineeeeeeee":icon_twisted:
hahahahaahhahhhh dobar,dobar :icon_biggrin: izleti ti meni,da vidimo sta ce bit da probamo :lol: sta je s ovim nexusom nesto se usutio...."sineeeeeeee":icon_twisted:
Got2b Član 18.06.2009 #1.842 nesto si se usutio...odnosno od jutra si takav to popio lexaurin :icon_twisted::lol:
Got2b Član 18.06.2009 #1.845 dobro je da ti nije nesto drugo ubacila hhehehehehe:lol: trizex je napisao(la): Ako ste sjedili u deliciji sve mi je jasno Kliknite za proširenje... ma jockkk u B5 u RENATI
dobro je da ti nije nesto drugo ubacila hhehehehehe:lol: trizex je napisao(la): Ako ste sjedili u deliciji sve mi je jasno Kliknite za proširenje... ma jockkk u B5 u RENATI