GaRGa je napisao(la):c3 1,4i jedva moze nagurat 160 km/h i treba mu 13 sekundi a.k.a mjesec dana do stoje km/h... ne znam stvarno koga ti uzimas na semaforu
BMW 316i 90god je napisao(la)::lol::lol::lol:
ma to ona pun pa onda naglo kvacilo pusti
i eto je uzme svakog u prvih pet metara :lol:
CitroenC3p je napisao(la):Schumi je napisao(la):Poznajem vlasnicu i super joj je autić, dosta si upadljiva tako da ne trebaš ništa posebno raditi na autu jedino malo za svoju dušu i to je to.. A vi što poludite kad vidite plavušu na forumu, moj savjet je da pokušate sebi naći djevojku u stvarnom životu, možda bude bolje..
reci im daarko ! :icon_biggrin:
ma nerviraju me samo kad govore da je ruzno,ili cudno ilii sporo xD a nikad ga nisu vidjeli,ni provozali :/
aaa hvala tebii heh a planiram aBd ga srediti , al na proljece nie bas neko zimsko auto heh
uzmi meneCitroenC3p je napisao(la):GaRGa je napisao(la):c3 1,4i jedva moze nagurat 160 km/h i treba mu 13 sekundi a.k.a mjesec dana do stoje km/h... ne znam stvarno koga ti uzimas na semaforu
hahaha
ma ne znate vi moj autich vv
al evo ovaj ispod ti je objasnio :$ xD
hahah xD kako znas ?? :icon_biggrin:
briga me kako. meni je bitno da ja uzmem svakog i . hah
LSD je napisao(la):uzmi meneCitroenC3p je napisao(la):GaRGa je napisao(la):c3 1,4i jedva moze nagurat 160 km/h i treba mu 13 sekundi a.k.a mjesec dana do stoje km/h... ne znam stvarno koga ti uzimas na semaforu
hahaha
procitah cijelu temu...od pocetka...prvo sam se smijao ovim mojim pomahnitalim colegama...jos uvijek mi je osmije na licu od tibor-ove slike i komentara
a onda nakon sto sam te malo vise "istrazio"vidm da si samo "jos jedna Plavusa"
duso sretno ti u daljim radovima na auto...ah da...za mene je svako auto lijepo na svoj nacin
papa
LSD je napisao(la):uzmi meneCitroenC3p je napisao(la):GaRGa je napisao(la):c3 1,4i jedva moze nagurat 160 km/h i treba mu 13 sekundi a.k.a mjesec dana do stoje km/h... ne znam stvarno koga ti uzimas na semaforu
hahaha
procitah cijelu temu...od pocetka...prvo sam se smijao ovim mojim pomahnitalim colegama...jos uvijek mi je osmije na licu od tibor-ove slike i komentara
duso sretno ti u daljim radovima na auto...ah da...za mene je svako auto lijepo na svoj nacin
papa
tarik_91 je napisao(la):LSD je napisao(la):uzmi meneCitroenC3p je napisao(la):GaRGa je napisao(la):c3 1,4i jedva moze nagurat 160 km/h i treba mu 13 sekundi a.k.a mjesec dana do stoje km/h... ne znam stvarno koga ti uzimas na semaforu
hahaha
papa
nisi mi ni ti bas bistar....za ovo gore ne treba puno istrazivati... :lol: :lol:
a ovo uzimanje na semaforu, garant pravi RL
kavaz je napisao(la):vise ovdje odgovora nego u offu :mrgeen:
nek je sa srecom s avticem i da prestane prokisnjavat .. probaj sa sprejem za impregnaciju :lol:
napali lesinari
CitroenC3p je napisao(la):hehe
ma vidi .. on se skida u vise faza. moram prvo taj platneni krov na sredini skidati stepen po stepen, pa u gepek to udje (i ja ga tako pretezno vozim i to je elektronski i zato je za zene )
aa tek onda .. nekad .. skinem sa strana ivice i ostavim ih kuci xD
tako da ukoliko mi to sve poveze, nece se moci skidati,jer to nije iz jednog dijela, nego iz vise
al hvala tebi na pomoci. ja bih voljela da se moze kupiti nesto .. kao da ovaj platneni krov bas stavim u gepek i ivice u garazu,a taj neki novi,krov iz jednog djela da mi bude zimi na autu.
GaRGa je napisao(la):c3 1,4i jedva moze nagurat 160 km/h i treba mu 13 sekundi a.k.a mjesec dana do stoje km/h... ne znam stvarno koga ti uzimas na semaforu