.nOKe je napisao(la):ma brate lagano..
isao sam ove god 3.4 puta usput mi razlgedam otpada.. taj ce se put svakako radit, sirit, tako da ce biti jos bolje..
i onako mrzim auto put, dosadno mi je vozit 30 km da ne presaltam..
Limpi je napisao(la):jah, jos kojom brzinom ovi nasi grade, kad je ikad bio planirat zavrsetak... stave tri radnika i kamion i glume da kopaju nesto... pa bude para, krenu radit, pa opet trojica glume i tako u krug... eno dvojica kopaju tunel, bit ce do 2013 sve gotovo opet, krenuli su radit autoput, od najlakse dionice, tamo gdje je i cesta stari m17 bila dobra i relativno "brza"... goni autoput kad opet na ulazu u sa zapnes i cekas... tek sada rade obilaznicu i to, umjesto da su prvo to krenuli oko ulaza u sa... ako tako bude, ja cu lagano preko busovace, uvratim se u kacune na vikendicu i opleti dalje
.nOKe je napisao(la):i cekaj
sad je normalno platit, u drzavi kakva jeste, cesti kakva jeste i besparici kakva jeste te pare ?
pa hajd, bas me interesuje koliko ce ljudi davat 5 maraka za tu dionicu.. pogotovo ovi sto idu svaki dan tim putem..
ja nedam iz principa, a ti sto idu svaki dan tim putem, kad ti je dnevnica 20, 30 maraka dati pola na gorivo i putarinu.. smjesno