Član
Bokili je napisao(la):sanjo je napisao(la):drug, 1.6 66kw 1998god dosad placao 450KM
jbg...ja tristo ..isto 1.6
a kod kojeg osiguranja osiguravas auto
Bokili je napisao(la):sanjo je napisao(la):drug, 1.6 66kw 1998god dosad placao 450KM
sanjo je napisao(la):drug, 1.6 66kw 1998god dosad placao 450KM
Bokili je napisao(la):brate ja plaćam tristo ,sinisa je napisao(la):koliko je 1.6 55 kw 87 god dosad placano 400 km i koje je to osiguranje za koje radis ja sam dosad bio na eurohercu a osiguranje mi istice za 15 dana pa da vidimo nesto drugo
VR6Boki je napisao(la):Meni bi 569 KM, Saxo VTS, 87 kW, 2001 godiste :icon_biggrin:
Berza je napisao(la):Druze daj reci i za moje auto.
2002 godina, 2.0 motor, 66 kw.
emir_89 je napisao(la):Bokili je napisao(la):brate ja plaćam tristo ,sinisa je napisao(la):koliko je 1.6 55 kw 87 god dosad placano 400 km i koje je to osiguranje za koje radis ja sam dosad bio na eurohercu a osiguranje mi istice za 15 dana pa da vidimo nesto drugo
a da ti mozda ne placas tristo??
BDW, 1,8 (al racunaj da je 17xx) 44kw 90god
panajotis je napisao(la):fiat punto 2002 god 1.2 benz:icon_question:
mesirac je napisao(la):2.8 128kw 92 godina
RCat je napisao(la):sina, jel to vollkasko ili kakvo osiguranje?
RCat je napisao(la):iskreno receno pojma nemam o registraciji auta ovdje, zato pitam xD. znaci kasko osiguranje posebno ili mogu traziti komplet sta. i.. istice li kasko osiguranje sa registracijom ili? to mi malo pojasni, jer nemam namjeru ikakvo auto bez vollkasko prijaviti.
Dino je napisao(la):1.4 76kw 2001. godina
Sina je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Meni bi 569 KM, Saxo VTS, 87 kW, 2001 godiste :icon_biggrin:
465KM ako je motor 1.6
uco_opc je napisao(la):Koliko bi bilo Kadett 1.7D 42KW 1991 god. bas moram za koji dan reg auto pa da znam odprilike
VR6Boki je napisao(la):Sina je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Meni bi 569 KM, Saxo VTS, 87 kW, 2001 godiste :icon_biggrin:
465KM ako je motor 1.6
Gdje to? Rek'o da se nisam zeznuo, evo sad uzmem papire i nisam.
Polisa osiguranja i zelena karta - 350 KM + one druge gluposti tipa tehnicki pregled, putarina, porez na imovinu i sta sve jos ide, pise 218 KM. 350 + 218 = 568 KM. Registrovan auto prije nesto manje od 2 mjeseca. Ko tu sad koga ebe?! Iz Sarajeva sam inace...
4D56 je napisao(la):sina ne unosi konfuziju u redove forumasa bezveze i da misle ljudi da su prevareni.
vidi se da si tek poceo sa tim poslom tako da bi morao znati da se u federaciji MORA placati tehnicki pregled i da nema apsolutno sanse da isti neko drugi plati u tvoje ime.
ja radim sa svim osiguravajucim kucama u FBiH pa znam da se svi toga cuvaju samo tako.
druga stvar niko nikoga ne moze uzimati na polici osiguranja iz vise razloga od kojih je najvazniji tarife osiguranja su iste u na podruciju cijele BiH i nema tu puno filozofije i mudrovanja koliko kw tolika polica osiguranja i zdravo zurim,druga stvar je sto postoji osiguranje putnika u vozilu izuzev vozaca koje se takodjer osigurava po razlicitim tarifa koje variraju u iznosu od 7 do 15 KM.EDIT svi apsolutno svi u FBiH daju bonus nikome nikada nisu naplatili malus tako da sa te strane u RS-u samo registracija moze biti skuplja
Provizija po uplatnici u svim bankama u ovom dijelu BiH iznosi od 1 do 1,5 KM po uplatnici dok neke banke u RS-u naplacuju proviziju onima koji rade registracije i po 0,30 KM po uplatnici.
Svaka opstina pa onda kanton imaju razlicit set uplatnica koje se odnose na zastitu okoline (opstinske) i kantonalne takse (kantonalne) tako da ni jedna registracija vozila nije unificirana.
Porez u Sarajevu i Zenici nisu isto i uvijek je ista registracija skuplja u Sa nego u Ze.
Evo citam tvoju temu dva dana i sve se nadam da ces sam skontati da ne bauljas bezveze i ne prodajes ljudima muda pod bubrege,da toliko to kosta kod tebe ali se odnosi na opstinu u kojoj ti zivis
Dino je napisao(la):Sina hajde jos jednu:
1.9, 75 kw, 2002. god.
Dino je napisao(la):Sina hajde jos jednu:
1.9, 75 kw, 2002. god.