Član
Little Dragon je napisao(la):Samo sam tebe danima na skypu cekao i evo ovde odgovoris , to sam trazio hvala ti
mene si cekao da te odgovorim? kakav skype kad sam kod kuce na godisnjem :lol: sletio 9og...
danas mi je happy day
Little Dragon je napisao(la):Samo sam tebe danima na skypu cekao i evo ovde odgovoris , to sam trazio hvala ti
AldinShpura je napisao(la):Slicovanjem, sirenjem rupa na amortizeru kod ovjesa na kojima to nije predvidjeno, remetis raspon tockova!
Ovjesi su razlicite konstrukcije tako da je na nekim ostavljena opcija podesavanja nagiba tockova a kod nekih to nije moguce raditi.
Ja ti nebih preporucio da pomjeras nagib van fabrickih specifikacija, jer svoje vozilo koristis za svakodnevnu upotrebu.
U slucaju da uradis na prednjim, ovo sto je clan YUgisa uradio na zadnjim tockovima , zatur tocka ce se mijenjati prilikom motanja lijevo-desno vise nego je odredjeno i vozilo ce biti nestabilno u krivinama.
YUgisa je napisao(la):AldinShpura je napisao(la):Slicovanjem, sirenjem rupa na amortizeru kod ovjesa na kojima to nije predvidjeno, remetis raspon tockova!
Ovjesi su razlicite konstrukcije tako da je na nekim ostavljena opcija podesavanja nagiba tockova a kod nekih to nije moguce raditi.
Ja ti nebih preporucio da pomjeras nagib van fabrickih specifikacija, jer svoje vozilo koristis za svakodnevnu upotrebu.
U slucaju da uradis na prednjim, ovo sto je clan YUgisa uradio na zadnjim tockovima , zatur tocka ce se mijenjati prilikom motanja lijevo-desno vise nego je odredjeno i vozilo ce biti nestabilno u krivinama.
Na koji nacin se remeti raspon tockova barem koja je losa posledica toga? Siri se trag tockova na toj osovini sto omogucava smanjenje bezanja preko nosa (ako je u pitanju prednja osovina) sto vecina vozila ima manu jer se fabricki tako podesavaju jer je najlakse kontrolisati...
Na Yugu moze da se slicuje rupa na amortizeru ali na Yugu pozadi se fabricki to steluje na totalno drugaciji nacin
Poremecaj zatura je minimalan a cak i da je merljiv po pitanju performansi, prednost minusa ce biti mnogo veca...