Član
Hehe...njoj,njoj...i mene je je*avala!:lol::lol:
edo_16v je napisao(la):Dobit ces pare al moraz zivkati 10 puta.. I ja sam isto nedavno tako zapetljao sa njima, cekao pare 10 dana i zvao xx puta dok nisu donijeli.. Slicno je i sa interevropom..
Moje najbolje iskustvo do sada je sa obicnom BH postom a isprobao sam skoro sve saljuci xenone.. Odneses na salter popunis papiric navedes da je sa otkupninom itd i za plafon 3 radna dana od slanja postar donese pare na adresu
CoL3 je napisao(la):nije do vozaca,ja sam cekao novac u njih 15-20 dana,al znam da ce doci pa se nisam brinuo,postupak je taj da sav novac ide u Sarajevo pa onda salju u ostale poslovnice na isplatu,procedura,koristim CityEx ,najbrze isplacuju novac,a za vecu tezinu koristim ipak 24vip
CoL3 je napisao(la):ne,ja sam prvo bio poludio,pa onda ajde reko dobro
oni paket odnesu odmah,al ti taj novac ne vracaju pri povratku,sav novac sto dobijaju od robe salju za sarajevo u centralu,znaci gdje god sta slano novac za isplatu prvo ide u Sarajevo i onda oni dalje salju novac posiljatelju
almir_gr je napisao(la):Vjerovatno idu na kolicinu, jer racunaj ti iz Sarajeva posaljes paket u Tuzlu, platis njima nekih 15-tak maraka, ne mozes racunat' da ce on za tih 15 KM doci do tebe uzet' paket, odvuci ga u Tuzlu, pokupit' lovu i odmah je tebi donijeti, i gdje je tu njegova zarada, te kompanije rade na kolicinu, ceka da mu se nakupi tura da moze zaraditi, svi znamo kakve su cijene prevoza kad hoces upravo to da ide direkt jedan od drugog..