duleprof je napisao(la):a bi najradije uzeo Logana, povadio sve iz njega, ubacio motorcinu i to je to.
:icon_question:
ako ces u novog logana ubacivati motor pa stace ti onda uopste logan:icon_question:
0g1 je napisao(la):ja svakakvi gluposti ovo je nepotrebno jer kad se god raspravlja o ukusima neko se posvada....
neko je spomenuo Daciu Logan i Sandera ja imam Logana i nikad nebih pored njega uzeo golfa 4 nit 5 milion razloga em.... VW Krsh teski
CoL3-99 je napisao(la):meni ce tek 17 god. mlad jesam,za vas obično derle,al obozavam auto,moji starci voze jettu 2,naravno ja je volim jer je od 5-e godine sa nama,mastam i ja o tome kad polozim skupit love i kupit auto,ali ja od 8-og razreda radim,em sezonski em sad svaki dan poslje skole i teretane,znam do 10 sati naveče ribati tepihe i dalje ostajem vrldobar učenik kao tehničar telekomunikacija i poste. Mrzim kad mi netko kaze ti si djete sta ti znas,ali ljeti radim od 8 ujutro do 9 navečer i u stanju sam zaraditi po 1000km i vise na mjesec sezonski,al opet mislim kupiti samo hondu civic,a naravno ne mislim izdvojiti 10 000km,da imam malo vise para naravno da bih radie uzeo novog focusa ili nesto,ali mrzim kada misle da sam neko glupo derle s tim da sam sebe mogu vec finansirati i kupiti sebi comp od svojih para,muziku,od nove godine sam skupio 700km radeci pomalo svaki dan,al to cu da potrosim na Njemacku,znam da moj post nema mnogo veze s ovom temom,al zelim reci da nisu svi mladi glupi
CoL3-99 je napisao(la):fala,samo kazem kako jeste,imam par teskih tajkuna u razredu i oni se smiju sto ja radim u praoni kad mogu,al mene nije briga,ja vise volim zaradio pa kupio,vidit cemo kasnije kako ce se tko snaci
emir_89 je napisao(la):nebih da bude da pametujem, al mi je dosadilo gledati kad neko pokusava biti "pismen" i napise npr on biH radio. ovdje je napisano, "ne bih volio iznositi psovke Vama čitateljima". ako neko vec pokusava "glumiti" pravopis, onda nek se i potrudi. "vama" se pise velikim slovom samo kad se neko persira, sto ovdje nije slucaj, al et
erol_brcak je napisao(la):emir_89 je napisao(la):nebih da bude da pametujem, al mi je dosadilo gledati kad neko pokusava biti "pismen" i napise npr on biH radio. ovdje je napisano, "ne bih volio iznositi psovke Vama čitateljima". ako neko vec pokusava "glumiti" pravopis, onda nek se i potrudi. "vama" se pise velikim slovom samo kad se neko persira, sto ovdje nije slucaj, al et
Emire,Emire,ispravljas nekog,a pocinje ti recenica sa "nebih" (zajedno).Drugo ne pise se "on biH" kako si napisao,ali se pise "ne biH" .
Ontopic: Kao sto Og1 rece ok sve oko VW-a,ali ono sto iznimno nervira jeste njihova precijenjenost.6000 km za auto staro preko 20 godina,e ***** ga. A i vw fanovi ne da su malo tvrdoglavi,nego brate mili.
boss_C200 je napisao(la):valjda se moze i mnozini obracati s postovanjem