Ja sam postavio radi ljepseg i masivnijeg izgleda,ne da bi nekog prevario ili slicno tome.Svako ko se malo bolje razumije u auta zna sta je pravi brembo,a sta fake !Zašto stavljate te gluposti na auta?
To je kao da trpaš čarapu u hlače i nadaš se da će neko misliti da imaš prangiju!
Šta je najbolje čemu se nadaš? Da će neko da se prevari i pomisli da si stavio brembo a disk kao šestarom nacrtan?
Feluge su sex
Zahvaljujem druze !
Zahvaljujem drug !Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Ma nisam gledo,kad sam prvi postavio tek onda skonto hahahaHaj sto stavi poklopac, nego sto ih naopako okrenu![]()
evo ja cu ti odgovotiti zasto ih ja hocu da stavim... lakse ih je postaviti nego farbati klijesta a uz to farba nakon nekog vremena potamni i nije to to dok su ovi poklopci dugotrajniji. Znaci nije uopste fazon to sto pise brembo, ja cu i to brembo da prefarbam i da bude sve jednobojnoZašto stavljate te gluposti na auta?
To je kao da trpaš čarapu u hlače i nadaš se da će neko misliti da imaš prangiju!
Šta je najbolje čemu se nadaš? Da će neko da se prevari i pomisli da si stavio brembo a disk kao šestarom nacrtan?
Ma ja ne znam sta ljudi vide toliko lose u ovim poklopcima,kad je to bas neupadno,a fino izvleda.evo ja cu ti odgovotiti zasto ih ja hocu da stavim... lakse ih je postaviti nego farbati klijesta a uz to farba nakon nekog vremena potamni i nije to to dok su ovi poklopci dugotrajniji. Znaci nije uopste fazon to sto pise brembo, ja cu i to brembo da prefarbam i da bude sve jednobojno
IMas kupit poklopce bez tog natpisavjerovatno bas zbog tog natpisa brembo, moram priznati da i meni smeta zato cu ga ja ukinuti prije montaze.
Al to nije slucaj na e39Najjače je kad stave brembo poklopce na zadnja klješta, a disk ko CD.
Ma ne izgleda toliko nakaradno koliko ljudi prave bauk oko toga.Auto je prilično uredno, samo mislim da auto kao što je E39 ne zaslužuje te džiberske navlake...