BMW E39 525i FL M-paket

BMW E39 525i FL M-paket

BHT Ovisnik
Evo kako funkcionira tablet. Snimač je prilicno cist pa se moze koliko toliko osjetiti kvalitet zvuka. Osjeti se da nema šumova. @ArminM na oko 0.37sec sam ukljucio punjac kada je na tren nestalo zvuka,ali nema šumova
R9bfBiV.jpg

 
Poslednja izmena:
BHT Ovisnik
Ipak je jače od mene :oops::rolleyes:
IMG_9797.jpg

IMG_9796.jpg

IMG_9798.jpg


Kiša,pa mi malo dosadno bilo pa hajde da oprobam. Iako sam rekao necu stavljati,dosta mi toga, ali kontam AKU u gepektu, pa nije to neka procedura,samo moram RCA kablove provuci pa cisto da oprobam. Sada poslušao i rekao sam da stavljam,ipak je to jače od mene. Potakla me praktičnost AKU, kao i dosta prostorasa strana ispod poklopca u prtljažniku, tako da se nigdje nista nece vidjeti,nece zauzimati prostor, sve ce biti na dohvat ruke, kao da ni nema muzike. Morat cu samo novu kutiju napravit. Može i ova SP kutija koju sam jos za volva pravio po specifikaciji woofera i dimenziji volva. Ali barem iverice imam pa cu uhvatiti nekoga da ponovo sve preačunam oko litraže da se dimenzija slaže s prtljažnikom. Mislim ga staviti na mjeru do sica tako da izgleda kao da ga nema,a da obavlja svoju svrhu :) Također imam isto ovo Signat pojacalo samo koje ide 1000rms na 1omh,trunku vece od ovog. Ovo je slabije,kupio ga od dzenia,solidno obavlja svoju funkciju i mogu ga skriti iza poklopca tako da ce ono gurati :)
 
BHT Ovisnik
Trebam pomoc,sta mislite o ovim felgama da stavim na svoje. Nemogu naci bas slika kako mu leze, pa se ziv slomi :/
DSC_3889.jpg
 
BHT Ovisnik
Imam ponudu za ove sto sam naveo,tako da druge trenutno nisu u opticaju, da imam keš lako bih,a ovdje dobivam zamjenu.
 
Član
jel ove felge hoces za ljetni setup..a evo jesu to te felgice.
IMG_0416.jpg

2laerkw.jpg

meni su bas nekako standardne i prejednostavne a ako budes imao zelja i budu ti se svidjele neke felgice odradit cemo u PS bas realno pa da vidis koje to po tvom ukusu dobro stoje.
 
BHT Ovisnik
Jeste, style 124. I ja sam ih par nasao na googleu,al cudi me da nema vise. Sta god otvorim nema da ima par slika da nije samo iz jednog kuta. Jednog sivog nasao,al cini se mala dimenzija gume,i dignut ko koza pa kao sakat. Nekako na mi na slici nije bas koliko mislim da ce uzivo izgledati.
Ja sam uvijek mrzio ove felge na mom jer ih je svatko furao, ali sto jest jest dobro mu stoje.
 
Član
Lijep ti je e39. Cini se da je bas ocuvan, pregledao sam sve slike od pocetka pa do kraja.. A te felge na kraju, dobro mu stoje, imao sam te felge na e46, mada za e39 ima dosta boljih felgi pogotovo za ljetni setup :)
 
BHT Ovisnik
Hvala,bas udjoh sada preko moba i vidim tvoju temu,ali na terenu pa mi slab net i samo po neku sliku uspio vidjeti. Bas cekam da se negdje spojim i detaljno pregledam :)
Jel mislis ove sa e60 da dobro stoje,ili M6? I imas li jos one felge sa e39 prije udesa, extra su mu lezale.
 
Top