Ipak je jače od mene
Kiša,pa mi malo dosadno bilo pa hajde da oprobam. Iako sam rekao necu stavljati,dosta mi toga, ali kontam AKU u gepektu, pa nije to neka procedura,samo moram RCA kablove provuci pa cisto da oprobam. Sada poslušao i rekao sam da stavljam,ipak je to jače od mene. Potakla me praktičnost AKU, kao i dosta prostorasa strana ispod poklopca u prtljažniku, tako da se nigdje nista nece vidjeti,nece zauzimati prostor, sve ce biti na dohvat ruke, kao da ni nema muzike. Morat cu samo novu kutiju napravit. Može i ova SP kutija koju sam jos za volva pravio po specifikaciji woofera i dimenziji volva. Ali barem iverice imam pa cu uhvatiti nekoga da ponovo sve preačunam oko litraže da se dimenzija slaže s prtljažnikom. Mislim ga staviti na mjeru do sica tako da izgleda kao da ga nema,a da obavlja svoju svrhu
Također imam isto ovo Signat pojacalo samo koje ide 1000rms na 1omh,trunku vece od ovog. Ovo je slabije,kupio ga od dzenia,solidno obavlja svoju funkciju i mogu ga skriti iza poklopca tako da ce ono gurati