BoosT666 je napisao(la):Ja sam kada je bio kod nas zadnji put u mostaru na Pomocnoj zracnoj luci Ja sam osto ko poliven kantom vode...Ipresionirao me izgled auta a ostali mu nisu bilo ni do ..svaka cast meni se auto svidja
emir_89 je napisao(la):ma ne valja ovo nista. bolja ona zelena astra sto si juce vozo...
mislim da si ono bio ti
BoosT666 je napisao(la):Ja sam kada je bio kod nas zadnji put u mostaru na Pomocnoj zracnoj luci Ja sam osto ko poliven kantom vode...Ipresionirao me izgled auta a ostali mu nisu bilo ni do ..svaka cast meni se auto svidja
m50b25 je napisao(la):Znam da cete me zasuti kamenjem ali ja cu iskoristiti svoje pravo da iznesem misljenje jer valjda tome forum i sluzi, pogotovo kada se stavi poll
auto je fujjjjj
m50b25 je napisao(la):Znam da cete me zasuti kamenjem ali ja cu iskoristiti svoje pravo da iznesem misljenje jer valjda tome forum i sluzi, pogotovo kada se stavi poll
auto je fujjjjj
auto je fujjjjj
bmwscaner je napisao(la):nekako su mi ti mufleri preruzni nekako bi bolje izgledalo nesto slicno ko na mojoj kockici ( imas tamo u garazi) a ako si jos u potrazi za 2.5 24v javi mi se mozemo nesto naci ima jedan iz e34 kompletan sa svime trebas samo karter zamjeniti ( jer neodgovara od e34 na e36 ) a i njega mogu naci javi se na pm pa se dogovorimo