Frenkie-3B je napisao(la):dobra bengara pravo kakvi su planovi to s dotezanjem?
hvala kompletno sredjivanje motora i ciscenje,sredjivanje limarije i sto se tice unutrasnjosti neke sitnice male i naravno ugradnja klime
Frenkie-3B je napisao(la):dobra bengara pravo kakvi su planovi to s dotezanjem?
sretno u planiranim radovimaSarajlija je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):dobra bengara pravo kakvi su planovi to s dotezanjem?
hvala kompletno sredjivanje motora i ciscenje,sredjivanje limarije i sto se tice unutrasnjosti neke sitnice male i naravno ugradnja klime
RS6Avant je napisao(la):kralju da nisi nasuo 10 litara :icon_question: to bi bilo realno al ovako za cenera s benzinjarom to da predjes nema teorije
Frenkie-3B je napisao(la):sretno u planiranim radovimaSarajlija je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):dobra bengara pravo kakvi su planovi to s dotezanjem?
Sarajlija je napisao(la):smjeskaj se ti ja nemam koristi od laganja drug i jeb,. se meni za potrrosnju... kazem kako jes .. zakuco kazaljku na nulu ,nasuo za 10 i preso 115 km pa ti vjerovo il ne briga me.. u ostalom nisma ovdje da se prepirem i raspravljam sa vama kome ne odgovara garaza fino preskoci ha ja
OggyBoy je napisao(la):Sarajlija je napisao(la):smjeskaj se ti ja nemam koristi od laganja drug i jeb,. se meni za potrrosnju... kazem kako jes .. zakuco kazaljku na nulu ,nasuo za 10 i preso 115 km pa ti vjerovo il ne briga me.. u ostalom nisma ovdje da se prepirem i raspravljam sa vama kome ne odgovara garaza fino preskoci ha ja
Nit' se smješkam, nit' se svađam, a garaža mi se sviđa, samo, malo je nerealno, ali ako je tako, svaka čast.
OggyBoy je napisao(la):Pa dobro, svaka čast, ne moraš odma' živčaniti, vjerujem da može malo potrošiti, pogotovo na otvorenom.
Nego, naspeš pun, poništiš sat, isprazniš, dospeš opet pun, pa sračunaj.
mokeBass je napisao(la):drug nebih da spamam, nije mi u obicaju, al imao sam kocku 1.8b, brate mili srko je bozju kisu, a tvoj je jos jaci, kod mene cadjo uzme otprilike 10km na 100km, znaci nema sanse da 2.5 uzme tako malo, znaci potrosnja ti je nekih 3-4l na 100km.....
Iko je napisao(la):nekab bio od mog frenda iz livna. extra bmw nema dalje,samo treba ubacit 2.5 24V i onda ce biti perfekcija
saleee je napisao(la):Preljep bimer, svaka cast na izboru...
BMW 316i 90god je napisao(la):Kod mene kocka kad sam je tek kupio u 5 ubacis i nekih 80 km/h pokazuje da trosi 3l ona kazaljka, mislim da je moguce ovo gore sto kaze :icon_biggrin:
Sarajlija je napisao(la):edoze je napisao(la):AnDel je napisao(la):ima dovoljno snage a trosi znatno manje od 2.5
cini ti se
brate ne cini mu se ,potrosnja po gradu mu ne predje vise od 11L vjeruj mi imam plin a vozam ga na benzin i fakticki ne izlazim iz njega nikako i danas sam namjerno nasuo za 10 km presao 115 km i jos imam benzina ... kombinacija grad i otvorena voznja
edoze je napisao(la):Sarajlija je napisao(la):edoze je napisao(la):AnDel je napisao(la):ima dovoljno snage a trosi znatno manje od 2.5
cini ti se
brate ne cini mu se ,potrosnja po gradu mu ne predje vise od 11L vjeruj mi imam plin a vozam ga na benzin i fakticki ne izlazim iz njega nikako i danas sam namjerno nasuo za 10 km presao 115 km i jos imam benzina ... kombinacija grad i otvorena voznja
drug imao isti motor 2 godine
11-12-13 gradske,normalne voznje...po zenici,koja je,u principu,brzeg saobracaja nego sarajevo...otvorene 7-8-9...
ove gore brojke sto se gadjas njima,mozda na plin...ja ne mogu s astrom dizelom preci toliko...znaci sestak ti trosi 3,864734299516908 litara goriva...al nisi sve potrosio malo majku mu,malo:lol: