Član
RE: opet se ja uparkir'o stigle felge BBS RS 9x16 u 8x16
Nisi u pravu frendu što se tiče Purola:icon_rolleyes:imam i pastu od Sonaxa ali je za Purol klasa ispod....felge poliram već 8 godina i svašta sam oprobao (bar što se može naći kod nas) i sa Purolom sam najzadovoljniji....imam i krede koje sam dobio iz Njemačke iz Luisovog kataloga.
Bitno je da ti budeš zadovoljan sa sjajem i da nam pokažeš konačni rezultat
bmwscaner je napisao(la):purol je mat pasta koja ima losa svojstva i nedaje zeljeni sjaj a pogotovo nedaje dugotrajan sjaj
krede koje ja koristim koriste se za poliranje inoxa u industriji ima ih kupiti u svim bolje opremljenim zeljezarama dodju oko 40 maraka gruba i fina + trebas 2 nastavka za busilicu za svaku felgu ( jedan grubi jedan fini izgledaju ko krpe u vise slojeva ) svaki nastavak je 5 km i crom polish pasta koju sam nasao u solin gradji u opuzenu ali nesjecam se kolko je love bila jer sam kupovao jos dosta stvari pa ...
za zavrsno poliranje crom pastom pozeljno je napraviti specijalni nastavak od fine krpe ( ove kupovne nisu dovoljno mekane ) a najlakse se rade od onih vileda krpa one sta su slicne ko jelenska koza za brisanje auta kupe se za desetak maraka u dovoljnoj kolicini i to je to otprilike kad budem radio budem slikao pa ce biti sve prikazano
Nisi u pravu frendu što se tiče Purola:icon_rolleyes:imam i pastu od Sonaxa ali je za Purol klasa ispod....felge poliram već 8 godina i svašta sam oprobao (bar što se može naći kod nas) i sa Purolom sam najzadovoljniji....imam i krede koje sam dobio iz Njemačke iz Luisovog kataloga.
Bitno je da ti budeš zadovoljan sa sjajem i da nam pokažeš konačni rezultat