ArminM je napisao(la):brate moj koment vec znas,samo tako nastavi,, imas to nesto definitivno
i ti i tare ponovo dokazali svoj potencijal, samo naprijed momci
i pjesma je fina, onako mozda na prvu nije nesto bas bas, ja sam je preslusao nekoliko puta i mogu ti reci da mi je svaki put bolja:icon_smile:
GolFanatiCars je napisao(la):postujem rad i trud i gotivim raps vremenom sve nadolazi tako da bit ce to brzo jos bolje bitno je nastavit radit
kad jedna krene sve dalje je lahko![]()
pjesma je supervrlo vazna stvar da si prihvacen i da imas s kim radit i uspjeh je zagarantovan,
hvala puno fakat svaki komentar mi je bitan i zelim cuti razlicita misljenja , pogotovo od ljudi koji ne slusaju ovu vrstu muzike a kazu da je super
pa ja sam trenutno na ovoj jednoj pjesmi , ali u planu je da se radi jos koja , pa kad se odradi nesto vece , postavicu ovdje download
bitno je poceti od necega,truditi se i ici ka cilju![]()
Vernes_AMG je napisao(la):E Dino burazeru , slusam ja vas vec par mjeseci. Primjetio sam da ovaj Jala bas zna sta radi , lik ima odlican glas i odlicno repa
Na onoj Iza se i Kroz noc je bas profesionalno odradio posao. Javi kad budete negdje nastupali![]()