ArminM je napisao(la):brate moj koment vec znas,samo tako nastavi,, imas to nesto definitivno
i ti i tare ponovo dokazali svoj potencijal, samo naprijed momci
i pjesma je fina, onako mozda na prvu nije nesto bas bas, ja sam je preslusao nekoliko puta i mogu ti reci da mi je svaki put bolja:icon_smile:
GolFanatiCars je napisao(la):postujem rad i trud i gotivim rap s vremenom sve nadolazi tako da bit ce to brzo jos bolje bitno je nastavit radit
kad jedna krene sve dalje je lahko
pjesma je super vrlo vazna stvar da si prihvacen i da imas s kim radit i uspjeh je zagarantovan,
hvala puno fakat svaki komentar mi je bitan i zelim cuti razlicita misljenja , pogotovo od ljudi koji ne slusaju ovu vrstu muzike a kazu da je super
pa ja sam trenutno na ovoj jednoj pjesmi , ali u planu je da se radi jos koja , pa kad se odradi nesto vece , postavicu ovdje download
bitno je poceti od necega,truditi se i ici ka cilju
Vernes_AMG je napisao(la):E Dino burazeru , slusam ja vas vec par mjeseci. Primjetio sam da ovaj Jala bas zna sta radi , lik ima odlican glas i odlicno repa
Na onoj Iza se i Kroz noc je bas profesionalno odradio posao. Javi kad budete negdje nastupali