ovo
ja kako znam uvezali smo se sa evropom. rodjak je vozio auto na bos tablicama po njemackoj i tako gasao pred radarima, dok samo jednom tup dosla mu kazna u bih... za ovo sam 90% siguran, pa eto ako hocete da rizikujete slobodno...
znači samo vizuelno prikazivalo,bez zvučnog signala/upozorenjaPo italiji i njemckoj mi je pokazivalo kamere...mozda je nesto staro jer nekad mi je izbacivalo da ima kamera a ja je nisam vidio...
Ne ne cuj sr beep kad ima kameraznači samo vizuelno prikazivalo,bez zvučnog signala/upozorenja
Jesi li poslie izvjesno vrijeme prelazio granicu ? Ja kad sam se nakon 3-4 dana vraco nisu me zaustavili ali sada nakon 2-3 sedmice idem do HR pa se nadam da nece biti u bazu podataka ili slicno."blican" sam i ja u Frankfurtu i nista, cak me i policija zaustavljala gore par puta
prvi dan kad sam doso me sliko radar, bio tamo mjesec i nistaJesi li poslie izvjesno vrijeme prelazio granicu ? Ja kad sam se nakon 3-4 dana vraco nisu me zaustavili ali sada nakon 2-3 sedmice idem do HR pa se nadam da nece biti u bazu podataka ili slicno.
Jesi li poslie izvjesno vrijeme prelazio granicu ? Ja kad sam se nakon 3-4 dana vraco nisu me zaustavili ali sada nakon 2-3 sedmice idem do HR pa se nadam da nece biti u bazu podataka ili slicno.
Slikan sam kod Hrvata,Austrijanaca i Svaba.A gdje si ti uslikan,koja drzava?
Nema veze sto je EU samo drzava u kojoj si uslikan ti moze izvrsiti naplatu,sumnjam da je toliko uvezano i uopste zakonski da bi bilo drugacije.
Ima li neka posebna aplikacija koja pokazuje samo lokacije fiksnih radara po Europi ili moram skinuti navigaciju koja podrzava radare?
Ako je ovo drugo, bit ce mi zao oprostit se od Here Maps jer je prejaka navigacija...