Da mislio sam fixni radar,a kako ja znam nismo mi povezani sa evropskom unijom da bi mi poslali na kucnu adresu ili su to promjenili nesto ?buraz prvo razjasni sta mislis pod blican
ako mislis da te uslikao radar - ne brini, doci ce ti na vrata postom
Skupo ce me onda ovo docinista se nesjekiraj stici ce ti i vidi da platis to u kratkom roku
Da to sam i ja prociro i sjecam se da sam gledo emisije da samo na licu mjesta mogu naplatiti.Godisnje mozda idem 1-2 puta unutar EU i opet mislim da nece moci naplatiti jer mora sae dokazati ko je vozio i tako toAko puno putuješ unutar EU onda ti je bolje da se sam prijaviš i platiš
Hehe sice nije jer sam slikan kod Hrvata,Svaba i Austrianaca xD ,a kod Austrije su kazne paprene i nemam pojma tacno koliko sam kod koje drzave prekoracio brzinu.To ti je pravna država a ne kao ova vukojebina
Ako nemaju dokaza da si ti vozio ne mogu ti ništa a i neće da se zezaju sa tim radi neke siće
A sta se desi kad slika u BiH strane table ?
sorry za upad u temu al dobio si odg.
Izaso sam, nisu me nista pitali na izlaskuHehe sice nije jer sam slikan kod Hrvata,Svaba i Austrianaca xD ,a kod Austrije su kazne paprene i nemam pojma tacno koliko sam kod koje drzave prekoracio brzinu.
Upravo sto nismo povezani s EU nemogu nista ni strancima osim na licu mjesta.Cuo sam jedino da nekada prave prije granice kontrole i gledaju pri izlasku BiH dali ima kaznu.
To bi trebali pitati naše dijasporce,tj.ovce za šišanje u ovom ljetnom perioduA sta se desi kad slika u BiH strane table ?
Naplacivanje na mjestu.A sta se desi kad slika u BiH strane table ?