Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ko je ikad rekao da ce biti glasanje?? fino pise u temi da se daju prijedlozi, niko nije pomenuo glasanje. nadju nekog umjetnika daju mu ove prijedloge i on skonta sta i kako. od vise napravi jedan dobar i rijesena stvar...
pola ovih prijedloga nemaju veze sa logom (bez uvrede), vise od pola ljudi koji bi glasali, uopce ne znaju sta je logo, kako bi trebao da izgleda, sta bi trebao da sadrzi...i gdje smisao onda da glasa ko hoce?
sta imas od tog glasanja..
o tome ja govorim, al neki to ne kontaju. rukovodstvo foruma treba naci nekoga ko se razumije u te stvari, da sjede, malo protabiri prijedloge, probere neke stvari sa prijedloga prikladne, i doradi to da bi ispao LOGO, a ne "slika"...
Dizem temu iz mrtvih,ali nafur'o sam se,odoh da prelistam ove stranice i da nadjem sebi jedan logo koji cu da izradim i da naljepim na auto...ovaj zadnji mi se svidja samo da nije kockast vec volio bih da je nekako izveden makar u pravugaonik:icon_rolleyes: