Član
dellas je napisao(la):Na to sam mislio.....Pa uglavnom tu stavljaju najbolje slike....Ali mozda si u pravu, neka neko otvori temu najbolje slike vasih auta, i svako da stavi samo jednu od svog auta
dellas je napisao(la):Na to sam mislio.....Pa uglavnom tu stavljaju najbolje slike....Ali mozda si u pravu, neka neko otvori temu najbolje slike vasih auta, i svako da stavi samo jednu od svog auta
GOLF TZ je napisao(la):dellas je napisao(la):Vec ima tema sa takvim slikama
daj mi link...ja znamo samo za temu slike automobila clanova foruma...
ja sam mislio da se napravi tema u kojoj ce staviti svako najbolju sliku svog auta...
boss_C200 je napisao(la):Frenkie-3B je napisao(la):zasto ja nemogu otvorit taj video,pise da je zasperan od strane sony-music
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hvlNxlXrNgA?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hvlNxlXrNgA?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
AnDel je napisao(la):a ok ovaj neka bude....
ali ipak trebalo bi napraviti klip u pravom smislu tunninga...
dakle najjaca i najljepsa auta, slike motora i sl ...auta za style..i ona koja ce privuci paznju nekog ko gleda...ovdje realno ima dosta auta koja nemaju veze s tunningom...ali opet kazem dobro neka jednog i ovakvog al dajem savjet za sledeci profesionalniji...
i to poredati po nekom redu...npr.vw, pa audi, merc itd.
adi187 je napisao(la):AnDel je napisao(la):a ok ovaj neka bude....
ali ipak trebalo bi napraviti klip u pravom smislu tunninga...
dakle najjaca i najljepsa auta, slike motora i sl ...auta za style..i ona koja ce privuci paznju nekog ko gleda...ovdje realno ima dosta auta koja nemaju veze s tunningom...ali opet kazem dobro neka jednog i ovakvog al dajem savjet za sledeci profesionalniji...
i to poredati po nekom redu...npr.vw, pa audi, merc itd.
Ej jest ti i red..prvao alfa, pa fiat ,mercedes pa ostali .... kao sto i inace ide
admir jahic je napisao(la):nema ni mene ja oslijepio i ograiso na bh tuningu ccccccccccc..svaka cast
IGY je napisao(la):admir jahic je napisao(la):nema ni mene ja oslijepio i ograiso na bh tuningu ccccccccccc..svaka cast
ni mene :lol::lol::lol:
Adma mi smo stari kenjci :lol::lol::lol: