DLS je napisao(la):ima previse STOCK auta , a i čuniranih .. na pola auta se nevidi da se uopste radi o bilo kakvom tuningu ... treba ovo malo probrat a ne naslagat 1000 slika ,, svaka cast za trud ,al brate dotjeraj ovo malo i muzika ti nije bas ,,nesto
almir_gr je napisao(la):DLS je napisao(la):ima previse STOCK auta , a i čuniranih .. na pola auta se nevidi da se uopste radi o bilo kakvom tuningu ... treba ovo malo probrat a ne naslagat 1000 slika ,, svaka cast za trud ,al brate dotjeraj ovo malo i muzika ti nije bas ,,nesto
Pa kad bi ubacivao samo "tuningovana" auta, ne bi clip trajao minutu haha...
Svaka cast za trud!
DLS je napisao(la):almir_gr je napisao(la):DLS je napisao(la):ima previse STOCK auta , a i čuniranih .. na pola auta se nevidi da se uopste radi o bilo kakvom tuningu ... treba ovo malo probrat a ne naslagat 1000 slika ,, svaka cast za trud ,al brate dotjeraj ovo malo i muzika ti nije bas ,,nesto
Pa kad bi ubacivao samo "tuningovana" auta, ne bi clip trajao minutu haha...
Svaka cast za trud!
ba bolje minutu sa dobrim autima ,nego ovako ..izgleda koda je iso po gradu i sliko stock auta .. dobro mi sa foruma znamo cija su auta ,,al neki stranac ce se nasmijat :lol:
almir_gr je napisao(la):Pa clip nije pravljen za strance, vec za nasu raju, predstavlja ovaj forum, a ne drzavu il' sta ja znam!
Frenkie-3B je napisao(la):zasto ja nemogu otvorit taj video,pise da je zasperan od strane sony-music
Davor_ je napisao(la):Nisam pogledao ima li me ali cestitke na trudu!
dellas je napisao(la):Vec ima tema sa takvim slikama