Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
heaaz0r: a jezik progutao od straha devkee: hhh devkee: e mogu mislit tog sjeba devkee: sviju mi.. heaaz0r: losina heaaz0r: sve ti prodje kroz glavu heaaz0r: a cuvas zube ko oci u glavi heaaz0r: al eto uvijek ima Boga devkee: :/ heaaz0r: zato treci put sam rekao ne hvala devkee: brate ima boga tobejarabi ko da je ljeljak heaaz0r: bas heaaz0r: pa kad se sjetim allahrahmetile s vecom scena heaaz0r: motore pa deri devkee: jesi ga to znao ? devkee: auuu :SS heaaz0r: joj zivot prodje ko sekunda heaaz0r: jesam davno nekad se druzili heaaz0r: dok smo bili mladji heaaz0r: motore vozali ganjali se ma svasta
PassatVWB3: Pozdrav drustvo heaaz0r: zz raja heaaz0r: a sto me mercedesdzija stavi na potpis svog profila heaaz0r: bgm se zakuhalo jtd vs tdi PassatVWB3: pozzz PassatVWB3: Ma glupost poredit ta 2 motora madmono: pozzz madmono: sta se desava ovdje PassatVWB3: ma neka borba tdi vs jtd heaaz0r: ipak se tema zakljucala heaaz0r: a ja sam bez komentara bio u spici desavanja heaaz0r: mercedesdzija me stavio na potpis hahahah PassatVWB3: Jesam sad ocistio passata, znaci boze heaaz0r: zz mad heaaz0r: meni se nije dalo otisao da postavim na nosace pojacalo i vratim tapacirung
heaaz0r: al kisa pocela padat iz neba iz zemlje bas ko u inat meni PassatVWB3: hahahah ma meni se neda da provucem 2 zice i spojim radio heaaz0r: ma meni se sad dalo posto mi je proslo pojacalo otislo nekako usla voda u njega heaaz0r: pa sad uzeo novo jbg paprena cijena pa ponio neke kese da ga omotam hahahhah PassatVWB3: hahahahah heaaz0r: sve sam pregledao nemoguce jednostavno ne znma gdje je voda uspjela uci PassatVWB3: ma ja slusam prko tel. al fakat cu morat spojit. Ma mozda je usla kroz kabal heaaz0r: ma kod mene drug slusao 2 godin na telefon heaaz0r: i kako sam uze auto od njega on ne zna sta je heaaz0r: neki ga poljak otpuho za 200€ heaaz0r: mislio da je do playera i frajer fol napravio prikopco na neke zvucnike i radi heaaz0r: sjeo u auto player radi al nema zuvka heaaz0r: i kako sam auto uzeo od njega to mene nerviralo heaaz0r: jos kontam kako cu do bosne bez muzike PassatVWB3: hahaha ma evoo ja nmg da nadjem + nikako, pa cu morat provuci direktno heaaz0r: malo se zahajcam s drugom inace majstor ovdje u vw grupaciji kad usla u gepek voda gdje je pojacalo heaaz0r: i jbg 180€ polovno bose heaaz0r: kontao novo da uzmem 500€ heaaz0r: hahahah PassatVWB3: jbg, ma trebo si neko alpine, ili jace
heaaz0r: lijepi ebay heaaz0r: brate morao bi sve drkazi heaaz0r: u autu mi je bose system PassatVWB3: onda dobro, ostavi tako heaaz0r: a zadovoljan sam heaaz0r: kakav je zvuk heaaz0r: ne idem ti ja na ta takmicenja hahaha heaaz0r: kad sam mladji furalo me wooferi pojacala heaaz0r: sad daj samo nek je cist zvuk i nek svira haha PassatVWB3: ma mene fura dobra muzika al nema se para imam ja neke zvucnike i dobar kasetas sa auxom, al mi mrsko provuci 2 zice heaaz0r: hahaha heaaz0r: nekad ti nece biti mrsko heaaz0r: pa ce se to spojiti PassatVWB3: ma za vikend, danas sjela drugarica kaze treba nekad ocistiti auto. Ja sad odmah cim sam dosao generalka, ima da je impresioniram sutra heaaz0r: hahahahahha heaaz0r: da bude neki metak a PassatVWB3: hahahahahha moze biti bidne heaaz0r: gdje nam je devke heaaz0r: soko s tabije PassatVWB3: ma devke ce veceras da pokazuje sarajevo
devkee: evo braca bezze bio malo vanka , cistio prozore.. istreso podmetace devkee: i tako bezze xD nasuo goriva PassatVWB3: i ja sam malo ocistio karavana nakon sto me je drugarica naruzila da je prljavo Al gorivo je na pola rezerve devkee: ozb koja je to imala sansu da se vozi ? PassatVWB3: hahaha jedna od rijetkih, ma ova sto ima golfa 3 tdi PassatVWB3: sutra cu je impresionirat kako sam ocistio auto devkee: jeel odakle je ? devkee: haha ma ti si meden momak , kad sam ja to reko PassatVWB3: Ma odavde kona jedna devkee: ona rodica ti je dobra drama devkee: ima je masallah devkee: veceras cu joj se javit PassatVWB3: koja hahahaha devkee: ma ona iz ilijasa ba PassatVWB3: ahaa a jest dobra jt Anes_mo: hahah Anes_mo: pozz PassatVWB3: anese ima za tebe ona hahaha Anes_mo: ma prepustio sam je ja focaku Anes_mo: nije ona za mene
PassatVWB3: hahahahhahaa ma sto ba Anes_mo: ma daleko jarane Anes_mo: dan prije se trebam uputit gore PassatVWB3: hahahahah jbg, ma ne trosi pug puno, sa golfom jos manje Anes_mo: benzin je u mene pug Anes_mo: kakvu je devkee dobio ? PassatVWB3: ma neku mladu 18g PassatVWB3: al dobru Anes_mo: a meni nasao onu prekucanu Anes_mo: starija od mene devkee: " preucanu " ahahaha e anese lafe moj hahahaha devkee: prekucanu* haha PassatVWB3: ahhahahaahhahaha PassatVWB3: ma zakucana devkee: pasate ba otkud ti tolike rodice devkee: a daj onu mi skontaj drugu devkee: Lejla Dzinic devkee: ocm ona je pravo medena PassatVWB3: e nju ne znam brate devkee: kako ba druzi se sa onom
devkee: Esmom , msm da joj je sestra ili tako nesto PassatVWB3: ma ne znam, nisam je upozno PassatVWB3: ma ne znam, nisam je upozno PassatVWB3: nije joj sestra sigurno to joj je rodica preko starog devkee: joj... mala slatka a iz vogosce N1troTDI: dajem ja curu za kake dobre felge N1troTDI: hahah PassatVWB3: pa dodaj je i probaj, danas je najlakse curu naci devkee:
devkee: hahahahaha mogul ove N1troTDI: ne paše N1troTDI: hahah devkee: šteta PassatVWB3: dam ti ja celicne sa prikolice 14 od mercedesa N1troTDI: hahaha PassatVWB3: al imam samo 2 Anes_mo: ovo passat ne da neke rodice Anes_mo: ko je ta lejla passat ? PassatVWB3: ma ne znamtrebu jbt, nikad je nisam vidio, znam da je od mojih rodjaka, ali meni nije nista
N1troTDI: hahah N1troTDI: da si blize mozda bi i znao hahahah Datag4: Jos malo pa ce biti volvo, pasat ide u historiju haha Anes_mo: nitro znam ja bagre nego izgleda nisu ovi bas lopovi Anes_mo: neko iz zgrade je umjesan N1troTDI: od vrata do vrata kuc kuc pola stana razbijes i dalje hahah Anes_mo: 15 stanova onda tako Anes_mo: Datag4: Sta je ukradeno Anes_mo: stari kaze jebo alat pusti to N1troTDI: pa da svakog nalemaš Anes_mo: ma kad ga nadjem vodim ga na planinu malo N1troTDI: i mom su starom prošle godine razbili staklo i ukradu laptop i externi hard disk N1troTDI: auto parkirano bilo ispred trgovine niko ništa vidio nije hahah Anes_mo: ma dole cu svoj podrum pregradit sad izbacit cu one drvene precke Anes_mo: ve od zeljeza samo da sa brenerom moze obit N1troTDI: hahah jbga kad si u zgradi N1troTDI: mozda passat dođo pa munio hahaha N1troTDI: ima kod njega mjesta moze svasta ugurat N1troTDI: hahah