Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
heaaz0r: brate meni je bilo do prije godinu smijesno cuti 95-96-97 heaaz0r: al kad sam upoznao malu 99 god heaaz0r: sjebo sam se devkee: sjebo se... heaaz0r: kontao ima cvaju brat bratu devkee: ha ya.. i ja sam x puta ne vjerujem joj heaaz0r: kad to curica heaaz0r: al mu radi svasta hahahah devkee: curičak haha Golf_GTI-16v: joj Pedofila ccc devkee: ja brate.. gdje to nauci ? sta je to.. devkee: a getaco da vidis 87 godiste kad ozeni 98 , eno neki dan u Vogosci devkee: brate.. adisa mi mog , isto BABO i Kcerka na slici devkee: al oni se vole , oni se sad zegaju bez kondoma haha heaaz0r: hahahha heaaz0r: to je danas in heaaz0r: sto mladje meso to bolje heaaz0r: ili ti ga piletina devkee: bgm brate.. Golf_GTI-16v: ahhaha danas je sve IN
devkee: ja znam da trazim sve do 94/98 ako ima tako nesto heaaz0r: al najjace je kad cijepas milfacu heaaz0r: a dijete joj u drugoj sobi hahahah devkee: nisam imo iskustva haah devkee: zoves i to dijete haj vamo hahahahahah heaaz0r: ahahahaha heaaz0r: sad imam jednu milficu heaaz0r: 22 god 2 god sina ima heaaz0r: redovno me pegla kad ces vise doci heaaz0r: a ja mahalski danas sutra hahahah heaaz0r: i tak eo mjesecima devkee: zavidim ti Golf_GTI-16v: devke ba, ajde da te odvedem na jedno mjesto da ti skinu mrak ahha ?? madmono: hahhaa devkee: ahahah cuj brata mog madmono: de ba nemoj te covijeka zajbavati Golf_GTI-16v: Ja mu ozb govorim, o mom trosku hhaa devkee: posto sam izgleda najmladji ovdje..izgleda da ce te pocet mene zajebavat malo hah devkee: braca mos ti meni xenone o tvom trosku no prob Golf_GTI-16v: Odakle si iz Sarajeva ??
devkee: Vogosca , ti ? heaaz0r: hahahahah Golf_GTI-16v: STARI GRAD jedan grad Murga97: djeste momci heaaz0r: o carsijaneru heaaz0r: oooo murgaaa devkee: old school heaaz0r: kakav si madmono: svariko svi smo tu negdje devkee: joj ima u vogi murga jedan jeben lik ocm heaaz0r: odakle si getaco iz sg-a devkee: vase godiste Murga97: ma normala Golf_GTI-16v: evo i Murga ce baciti tal , jel de haha ?? Murga97: hocu hocu devkee: hoce murga.. reko je da hoce heaaz0r: gdje si tacno u sgu gti Golf_GTI-16v: da devketu mrak skinu ahaha Golf_GTI-16v: Vratnik braca devkee: brate ja cu ti rec da sam ga skino.. a vjerovatno mi nes vjerovat.. tako da ti beze ovo govorim xD
devkee: oo alii brate moj heaaz0r: ooo aliiii devkee: znas ti Dinu Huremovica xD ? tare97: znam ja tare97: huremovica Golf_GTI-16v: ne znam haha tare97: on je sa zmajevca tare97: nije sa vratnika devkee: ozb tare xD devkee: gdje je taj momak.. nisam ga bruku vremena vidio tare97: druzili se prije devkee: jel se smirio sa belajima? tare97: nisam ni ja ocm tare97: ma on je belaj gdje god da dodje tare97: haha devkee: jelda ?.. jbg nije se smirio tare97: al je raja lik devkee: aha zavisi prema kome tare97: haha devkee: valjda ce se smirit ha ya
trazit cu od svoje buduce djevojke da mi pokloni kinder jaje Golf_GTI-16v: e ovako jedno pitanje malo haha Golf_GTI-16v: Za koga navijate, da vas mogu raspodijeliti odma ? Murga97: ljoZe Golf_GTI-16v: Murga imas krug u Cvaji Murga97: haha heaaz0r: dobar je zeljo
heaaz0r: odvratnog njemackog devkee: jel ucite ono ? spric maj guzen cvaj minuten ? Murga97: u velikoj kladusi veceras heaaz0r: hahahah heaaz0r: ccc nedo Bog nikom devkee: joj vidi benwea heaaz0r: valjda su dobro zavrsili devkee: tuga bozija allahami heaaz0r: jebo auto
Golf_GTI-16v: Jebo auto nek su oni Zivi i zdravi ha ya devkee: nema na klixu nista :/ heaaz0r: kad je nest na klixu bilo Murga97: ma na fb nasao neki lik postavio devkee: ma brate svako odvaja od sebe da ulozi u to.. i da se tome desi nesto , tuga je.. al naravno nista ne vrijedi kao zivot heaaz0r: strahota heaaz0r: odmah me hastra krenut za sarajevo devkee: :/ heaaz0r: kad vidim ovakve udese devkee: brate polahko i cetvere oci sta da ti kazem devkee: meni prvi komsija pogide u vogosci sa motorom heaaz0r: ma bruda samo laganini pamet u glavu i idemo devkee: vozio rega 60 na sat.. izletio mu frajer iz druge trake udario ga direktno , na licu mjesta pogino.. heaaz0r: ganjam ovdje neku raju da ide sa mnom heaaz0r: svima im je bujrum devkee: fina ti je ta Golf_GTI-16v: Narod sve vise i vise gine, zbog "vozaca" koji misle da su pokupili svu pamet ovog svijeta, zbog onih sto tek poloze, pa hajde da ti pokazem kako vozi m heaaz0r: al izgleda niko ne moze kad ja moram svi 10-15 dana poslije mene Golf_GTI-16v: ccc Samo boze Sabura heaaz0r: pa sam odlucio svratit kod druga u ljubljanu usput mi je
Murga97: ma ja kad god se nalozim nađem neki klip na yt da me spusti heaaz0r: odspavat odmorit bacit sa njim suplju i lagano prema sa Nebojsa_GTD: cjuneri devkee: dobro su rekli oni pravi bajkeri.. ne voze se motori u mjesecu koje ima slovo R u nazivu heaaz0r: ja se ispusem ovdje po svabiji devkee: al to u ovom slucaju nije bilo to.. al et heaaz0r: uzmem neko bijesno auto od havera i cijepaj misko heaaz0r: motor mozes voziti 4 mjeseca max heaaz0r: i to je to Golf_GTI-16v: Pa gdje si ti GTD nigdje te heaaz0r: sjecam se ko klinac tit te jebo heaaz0r: u januaru snijeg do koljena heaaz0r: ides se vozat na motoru heaaz0r: kad samo pomislim da sam dva puta dobio opomenu treci put se nisam htio iskusavati devkee: hah :S heaaz0r: prvi put direktan udes s autom heaaz0r: debil mi blokirao ulicu kod maksumica na ciglanama heaaz0r: najmanje mi mene zao devkee: hhh devkee: kako si proso ?
heaaz0r: neg cura se zgulila sva heaaz0r: arkada pukla heaaz0r: krv siklja isto iz fontane devkee: joj loše... heaaz0r: letio 10-15 metara Murga97: auu lose pravo heaaz0r: i prosao sa poderanom cjevanicom heaaz0r: a drugi put izletim s haverom na visnjku heaaz0r: nekakvo ulje bilo na cesti u onoj krivini devkee: ma u stranim zemljama motor je rega vozit , samo kod nas to je .. heaaz0r: i u suprotnu traku padnem direkno na vilicu heaaz0r: i klizim prema autu sreca motor se zabio prvi ispod auta heaaz0r: mogao me frajer pregaziti devkee: :SSSS heaaz0r: svii zubi na svom mjestu heaaz0r: samo mali oziljak na bradi heaaz0r: crnjak mi bio kontam nemam zuba heaaz0r: uvela me nekakva zena u stan heaaz0r: da se saperem i da mi ocisti ranu heaaz0r: stao ispred ogledala ne smijem da poglemda hahahha