Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
devkee: al upozno sam par likova odozdo , rega sve PassatVWB3: ma moram u skolu sutra a i spavo sam samo 2 sata heaaz0r: ma normalnica PassatVWB3: jutros heaaz0r: odspavaj na casu nadoknadi hahahah devkee: kakav si sa bjelim rukavima ? heaaz0r: ma u tronu je raja normala skroz PassatVWB3: ma praksa mi je svakako mercedesdžija: prodajem bhemhve mercedesdžija: khockhicu heaaz0r: ja partijam zadnju godinu tamo heaaz0r: nikad neke blaze frke nisam imao devkee: e to je dobro , brate ja ocm isto magnet devkee: i bjezim od takvih.. nemoj me dirat ja doso da pijem vode u wcu i ja odo heaaz0r: ma u sa svaka partija bude nest devkee: ima namjerno te gurne i kaze sta je prob.. heaaz0r: ko kad uvijek nekakvih klosara pun ***** bude PassatVWB3: Karavan
turbonetics: zakuhalo je u temi heaaz0r: jel ovo ides u moju srednju devkane devkee: ne idem pasice moj dobri , zavrsio devkee: al sam iso u skolu.. fuj fujeva devkee: normalno vidjet kad se pobodu ispred skl xD heaaz0r: jel masinska devkee: e cuj " devkane " hahahah ima i onih sto zovu " deverli " devkee: jest brate , fuj skola heaaz0r: prepoznajem prozore hahaha devkee: ghahahahahhaha , haj mi reci heaaz0r: to je strasna skola bila devkee: da si iso.. heaaz0r: bar dok sma ja isao devkee: brate .. ja kad sam bio PRVI raz.. bilo je postovanje devkee: kad je otisla ta generacija , sve je postalo fuj..sve nozevi palice.. nije bilo na ruke i grupa na grupu heaaz0r: jbg heaaz0r: nova generacija heaaz0r: a vidim ides mi s drugovim bratom heaaz0r: druzis se pofino devkee: ja sam se klonio kolko sam mogo , al bilo je nekih belaja i murije al stas.. to spada u srednje obrazovanje
heaaz0r: djevojke same dolaze nemas ih sta ganjat devkee: daj brate da ga podamo , da idemo na kafu i kuci spavat devkee: bas.. na partiju samo pridjes i zagrlis xD devkee: dobro si to reko ocm heaaz0r: hahahaha heaaz0r: vazda after nas 4-5 njih 7-8 devkee: a jesi namazan ocm heaaz0r: onda ide borba heaaz0r: hahahahhaha devkee: gledam ti fejs , nidze nikakve ofirne slike sto mi se svidja devkee: e na tom afteru cuda se desavaju :S heaaz0r: e brate da ti sve zna sto ne znas heaaz0r: i ne volim furanja neka tipa face heaaz0r: samo kulturica heaaz0r: jer jbg svako ti gleda profil heaaz0r: imas dusmana a imas i murije hahaha devkee: pa to čale na oci devkee: i vidimo se ujutr devkee: ha ya soffa: Ima neki jdt motor bolji od jtd
devkee: kaze bolje mi uzet ovo i citav dan ne jedem hahahahahah heaaz0r: hahahaha heaaz0r: jbg tako ti je to devkee: cuo sam da ludnica bude , nisam iso " mlad sam " haha heaaz0r: ma da ja nisam nikad gotivio dadaru devkee: brate.. jesam ja ocm :S nez sto.. bilo je smeca ..a bgm bilo je da boli glava heaaz0r: tockice, granje i bjelkana heaaz0r: vjeruj mi to je sve smece devkee: hhhhhh devkee: ma cuo sam sta se stavlja :S fuj heaaz0r: eo ti primjera u ovdje gdje sma trenutno heaaz0r: samo pena uzme dagaru devkee: da? heaaz0r: imas je od 7-20 eura devkee: hmmmmm heaaz0r: bjelkan 60€ vrhovina devkee: nisu to dzaba rekli da je to za " vecu klasu " heaaz0r: ma nije brate heaaz0r: sta ti je ovdje okrenes 60 eura za 3-4 sata devkee: hhhhh :S mogu mislit braca'
heaaz0r: dok dagaru se slomis da nadjes heaaz0r: a oni zadnji olosi to nabavljaju heaaz0r: bolje na horsu biti heaaz0r: nego na dagari devkee: vjerujem.. joj brate kod nas je vamo kriticno sa tim likovima devkee: propadaju... smeta im sto dises isti zrak devkee: bez noza ne ic na party.. bgm heaaz0r: hahaahhaaha heaaz0r: ne idem na takve partije heaaz0r: gdje je upad 3-10 km devkee: brate sto je najgore u SA ti je tako heaaz0r: heaaz0r: ili jos kad je dzab devkee: posteno kume iskreno heaaz0r: znam brate devkee: ja ne radim , ja nesto obrcem... heaaz0r: u sa sam svaki dan devkee: pa moram po takvim mjestima heaaz0r: samo malo sad otisao na evropsku turneju devkee: lepo
heaaz0r: sve znam devkee: donesi nam uspomenu neku ^^ heaaz0r: vrti se na crno heaaz0r: mercedesdžija: jebo majku mercedesdžija: šta napravih sa ovom temom mercedesdžija: hahahahah devkee: a boze moj neka malo hajde ^^ heaaz0r: imam pajpova,bongova,mrvilica heaaz0r: ako treba nekom dami ne stoje bezze kuci hahahaha heaaz0r: bolje da si atomsku napravio devkee: joj haver je imo mrvilicu oblik bombe , ubio ga drot dok je objasnio sta je to.. heaaz0r: nego ovu temu hahaha heaaz0r: vidjet ces tek sutra mercedesdzija heaaz0r: hahahahaha heaaz0r: nas je drot zaustavio kod predsjednistva heaaz0r: i rovio havera nadje mu mrvilicu devkee: ja.. mercedesdžija: aggagagagahahahahahahha heaaz0r: pita ga sta je ovo kaze on suvernir od djevojke
mercedesdžija: tekk suttra će počet hahah heaaz0r: kaze ajd dobro brisi kuci hahahah devkee: hahahahaha e svasta mog mi oca heaaz0r: a unutra za topa devkee: AAAAAA allahati heaaz0r: ma show program u sarajevu devkee: jao nmg da vjerujemmmmmm heaaz0r: samo scene pravimo devkee: mozete vi haha :$ heaaz0r: prije neke 2 god heaaz0r: otisao kod havera da se namirim za mjesec devkee: ii heaaz0r: i nafataju me haveri i odemo na darivu heaaz0r: gore na onaj most devkee: auuuuuuuu heaaz0r: i jbg sad ne mozes ostaviti u autu i ponesem sa sobom devkee: i mogu mislit , zaglavite heaaz0r: normala mi zajebancija heaaz0r: planuli heaaz0r: kad cujes motoolu
heaaz0r: kontas ispod mosta dole kad eto drotova heaaz0r: ja hladno kesu fiknem na one stijene devkee: aiiii :SSS heaaz0r: fol sta radite nista dosli malo na cist zrak devkee: hahahahahha e jesi " old school " hahaha heaaz0r: jbg svasta se prezivilo heaaz0r: lijepa penzija devkee: neka fala bogu :$ svasta se prodje heaaz0r: kad se sjetim sad scena heaaz0r: bude mi drago st ose sve dobro zavrsilo devkee: npr dok sam iso u srednju mene je to drzalo , pa me sad popustilo. a ima raje tek ih sad ufati nakon srednje e ti zglajzaju heaaz0r: nikad nekih vecih problema heaaz0r: ma svako zglajza heaaz0r: samo pameti treba doci devkee: upravu si heaaz0r: kad se sjetim dnevno po 15-20 komada se ubijalo devkee: ma daj.. heaaz0r: probudis se spalis 2 devkee: jao :S heaaz0r: izadjes iz kuce s rajom
heaaz0r: i samo rolaj heaaz0r: do 2-3 navece i na spavanje i oept tako devkee: haha :$ heaaz0r: jbg nita ne radis nikakvih obaveza heaaz0r: a vrti se svasta hahahahah devkee: a brate meni niko ne vjeruje odem na party sa 2 tocka i ja sretan devkee: ovi moji.. uzmu bruku i opet im fali heaaz0r: sve zavisi kako kome heaaz0r: ja imam druga njemu pola vrh devkee: ima i tog :S heaaz0r: ja popijem 6-7 budem vrh devkee: hmmmm heaaz0r: zato nakon toga isto ***** devkee: tulipani , plavi duhovi su : GRRRRRRRRR :$ heaaz0r: ma sve je to karinana heaaz0r: krune,prvi bentleyi, heineken, tomorrowlandovi heaaz0r: plava srca isli ko duhovi hladno heaaz0r: hahahahah heaaz0r: ako znas sta su plava srca devkee: probo sam bentley rega
devkee: msm da bi trebo znat.. devkee: a brate znaci fakat dobar taj tumorrowland ? devkee: ne bi ga ti spominjo da ne valja heaaz0r: sad ja mislim da nisu vise dobri kao nekad heaaz0r: jer ja sam cuclao oct nov heaaz0r: u decembru lumena na avion otisao hahahaha devkee: et ocm prije 30 min haver se javio kaze doslo xD madmono: pozz heaaz0r: ne bi trebali da su losi mercedesdžija: poz heaaz0r: al opet ne znam heaaz0r: znam da su bili skroz nestali u decembru heaaz0r: zz heaaz0r: neg jebo to heaaz0r: imal kakih zena devkee: da ohanemo malo , ma brate nista ozbiljno sve fute neke , sponzy i tako heaaz0r: penzioniso sam se sto se tice tih stvarki devkee: kako sam uzo ovo auto ko nesto malo , al nista spec.. ktb ? kakva je situacija ? heaaz0r: 14 godina staza nije malo heaaz0r: hahaha
heaaz0r: kod mene vise zena bilo dok sam pjesak bio heaaz0r: neg kako sam autice poceo vozati devkee: ozb... heaaz0r: aham devkee: ocm brate danas malo koja hoce da se nadjete u busu.. Grasovom haha heaaz0r: hahahah ili u centri devkee: eh centro je za gospodu hahahahah heaaz0r: sve zavisi kako koja vjeruj mi heaaz0r: znale su dolaziti s autom al je istjeram iz njega heaaz0r: ajmo setat na kote devkee: a to ti je kume old school , ovo danas sve otislo u K. heaaz0r: ma nije brate vjeruj mi heaaz0r: ima normala cura koje se ne loze na autice heaaz0r: najjace je kad se kotiras kod nje u stanu devkee: a brate.. molim te haj mi pokazi max do 94 godiste devkee: posto sam ja 96.. heaaz0r: pa ne ides kuci po 5 dana heaaz0r: hahahaha devkee: mogu mislit... devkee: svidi ti se
devkee: to sto ti pricas vise mi lici na mog starijeg buraza i njegovo skolovanje u srednjoj heaaz0r: zgadi ti se heaaz0r: ***** heaaz0r: hhahhaah devkee: on je 87 godiste heaaz0r: p1cka devkee: i ti si tu jelda ? heaaz0r: 89 mercedesdžija: laka vam noć :* heaaz0r: laku noc kuharu heaaz0r: :* devkee: a et to ti je tu negjde heaaz0r: bas tako devkee: ma nez brate.. ja ne mogu da nadjem hodam.. po finim mjestima heaaz0r: prije su derneci jaci bili heaaz0r: dodje kurava nas 4-5 devkee: sve fute neke.. NE MOZES ozbiljno sa njom heaaz0r: i izredamo se na njoj hahahaha devkee: ha ya... ovo danas sve devkee: ahahhahahaha ma bjezi
heaaz0r: vjeruj mi danas se vise glumi nego sto je realno Golf_GTI-16v: o cemu se to prica hahaah heaaz0r: nekakve nedodirljive ovako onako heaaz0r: a ovamo se ubi od kurca heaaz0r: ma o zenama heaaz0r: hahahahah Golf_GTI-16v: Ima djece ahaha Golf_GTI-16v: nemoj svasta pisati ahhahaa heaaz0r: cim moze steku dohvatiti heaaz0r: nije vise dijete hahaha devkee: istina devkee: brate a znas sta je najgore devkee: djete ba 00 godiste devkee: et i to ima godiste ocm.. devkee: da vidis kako hoda kroz VOGU , moze joj brate allahami klip proc kroz noge devkee: al ona je in , ona se prci devkee: i to sudeci po hodanju neka belegija opasna Golf_GTI-16v: Devke ajde da se nadjemo da te odvedem na jedno mjesto haa ?????? devkee: hahaha devkee: i tebi izgleda sve ravno do neuma xD