Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PassatVWB3: a sljedeci mjesec pocinjem polagat za c i e, jos po snijegu hahaha N1troTDI: kulja kod mene vozit kamion PassatVWB3: ma ide kulja na sticara dok ne polozim drzavni i onda europa MaHa Styling: Ima kod nitra posla vazda MaHa Styling: Jebo te sticar stari mi.je to radio N1troTDI: ima ima MaHa Styling: Polomi boga oca PassatVWB3: A nesto to volim, skoro smo na majevici bili jbt PassatVWB3: a i bit cu na njemu mjesec dva MaHa Styling: Ma kakvo to ja ne bi ni u snu MaHa Styling: Radije bi kopao kanale MaHa Styling: Opasno je to PassatVWB3: znam ja to sve, isao sam kamaru puta sa teticem, jebeno do bola MaHa Styling: Vi ste dobri sa sumom kakve su u kantonu sarajevo PassatVWB3: Ma i mi vozimo od milion mjesta MaHa Styling: Forum umro PassatVWB3: znaci koma N1troTDI: jesi prodo onu baraku N1troTDI: maha N1troTDI: mecku
ZureVW: opo ZureVW: kulja jesi li ti bio u pon u lukavcu pred konzumom? PassatVWB3: nisam, ima u zivinicama isi passat ko moj, znaci sve isto. Mozda je on ZureVW: ma isti jbt PassatVWB3: Ma znam znam i ja se bio sjebo ljetos, parkiro passata kad prolazi pored mene taj, kad me srcani ne strefi ZureVW: hahaahahah PassatVWB3: Sreca moj pola crn, ono do lajsni ZureVW: u lukavcu ima jedan sve ko kod mene samo te lajsne on ima ZureVW: a ne ZureVW: ja ne PassatVWB3: ma nemam ni ja lajsne, al nabacio body 999 ZureVW: aha PassatVWB3: otisla vrata skroz pa reko da malo sprijecim ZureVW: ovi su golfovi postali opca opasnost na putu ZureVW: dvojke i cetvorke ZureVW: meni danas jedan skoci pred auto haha u krivini a on na svojoj strani ima prosirenje i opet je sijece ZureVW: ja sam trzno volanom sisao sam do pola sa puta bio ZureVW: jebo mu mater i ajmo dalje PassatVWB3: Ma kao sto rece moj amidja, znam kakva budala ide mojom stranom (on) , al nezz kakva ide sa one strane ZureVW: ma nisam isao brzo u autu bila mala beba
PassatVWB3: Ma znam to, mene izbaci na krivini, da je ko naisao popolovio bi me PassatVWB3:
ZureVW: hahah ZureVW: win N1troTDI: jutros ja idem sa sprinterom iza mene 2 auta i ispred jedno i lik sa polom pretice N1troTDI: jedva je stigo a auto iz suprota ide PassatVWB3: znaci ovo je prevazislo svaku mjeru. Je li polo kec? N1troTDI: ma onaj N1troTDI: sto ima okrugle farove ZureVW: ma kakvih kretena ima po putu to je za ne povjerovat PassatVWB3: pa je li onaj sto je slican olfu 2? ZureVW: ajd svako od nas voli malo potjerat ZureVW: ali moras znat gdje i kako PassatVWB3: Ja danas razgulio 100, kad me dvica preleti ko da stojim N1troTDI: ma nije to je onaj 2000 godište ili koje vec ZureVW: kulja onaj ba od 2000-2003 PassatVWB3: Doduse jest bio pravac i suho ZureVW: ma ajd to kad nema nikog a pravac PassatVWB3: Aha ma reko da mi nije amidja hahaha N1troTDI: hahaha
ZureVW: ali ti ides svojom stranom on tebi naletio ZureVW: nemas gdje N1troTDI: ja malo prikocio N1troTDI: ali ovaj ispred nece da uspori N1troTDI: jedva se lik ubaci N1troTDI: ovaj blica iz suprota krenio covijek bjezat u stranu N1troTDI: hahah PassatVWB3: od kako smo ubacili dizela u pola ne izlazi iz njeg hahaha. Ma kod nas u firmu pola budala dolazi sa autom, a nema vozacke ZureVW: pa ja neki dan nailazim na most kreten na mostu pretice PassatVWB3: Jedan skino table, kaze da ga ne mogu naci, lako jepobjec ZureVW: ja na kocnicu on se jedva ubaci N1troTDI: ma svakakvih budala PassatVWB3: da mi dzipa kupit i nabacit roll bar, samo na gas ZureVW: sa mnom je jedan polagao vozacku vozio kamion a padao testove ZureVW: i eno neki dan gledam razbio kamion N1troTDI: PassatVWB3: eto, odmah znas da nije voznja za njeg N1troTDI: zadnja-kocnica: dje ste jebaci ZureVW: evo nas na kamari
PassatVWB3: Jebo te radio, u smecu je ZureVW: ovaj igra na njemacku zadnja-kocnica: onakav radio pokvarit zadnja-kocnica: pih PassatVWB3: hahahahha N1troTDI: zajeba te kocnica N1troTDI: ja bi mu dvicu na krov prebacio N1troTDI: ZureVW: pozajmio amidzi zvucnik i evo sad gledam jesu li ovo na njemu ostaci pljeskavica ili cevapa ZureVW: onaj saft mu ostao po zvucniku PassatVWB3: hahahahaha ZureVW: malo hljeba i umocit sa zvucnika zadnja-kocnica: podmaza membranu da bude elasticnija
ZureVW: meni se alfe svidaju ali su rizicne izgleda N1troTDI: abs isto N1troTDI: kaze lik senzori on kao napravio N1troTDI: nakon 2 dana lampica abs N1troTDI: svijetli ZureVW: jaran ima astru h neki dan lezaj 250 kerma ZureVW: haha ZureVW: on se sjebo PassatVWB3: ante to od cure ona? N1troTDI: i još od familije auto
N1troTDI: suknuli mi i to pravo ZureVW: pa ko ce koga nego svoj svoga zadnja-kocnica: N1troTDI: tako nekako ZureVW: komsija je kupio 156 alfu ali on radi kao mehanicar i odrzavao je ovu dugo vremena ZureVW: jbg nema problema sa njom ZureVW: jos je benzin PassatVWB3:
N1troTDI: kod nas neki klinci cupaju retrovizore ZureVW: sta mislite sta je ovo N1troTDI: drugu na omegi odvalili kaze rebra ce im polomit hahha PassatVWB3: zure neko sirce
N1troTDI: ja koliko vidim to je sky cola hahah ZureVW: hahaha ma kakvo sirce ZureVW: ma permant PassatVWB3: kakav je to permant jbt ZureVW: iz pasata ZureVW: sjebo sam se danas PassatVWB3: a jbt ZureVW: prosle godine ja pomijenjao sve za grijanje ZureVW: i mijenjao permant ZureVW: neki dan nema grijanja slabo mi puse ZureVW: ono mlak zrak ZureVW: reko da vidim kakav je permant kad ono... PassatVWB3: i kod mene slabo puse morat cu one klapne lijepit, al me strah raskopat tablu. Ja sam dosuo 3l permanta ZureVW: ma mi smo to sve odradili ZureVW: termostat, mali hladnjak, klapne ZureVW: ali morat cu i sistem malo procistiti PassatVWB3: Mi nista, i opet treba mu vremena da nabije do 70 ZureVW: kod mene je bilo dobro do neki dan ZureVW: ja posao u tuzlu nakon 5 km mi otvori termostat N1troTDI: kod kolege na trici spuzva
ZureVW: kod nas sofer zamijenio bus i dosao on ujutru kaze eh sad da vidimo kakav je N1troTDI: dok dođe sebi ahah ZureVW: upali od prve ZureVW: kaze u jebo te nisam ovo jos dozivio PassatVWB3: hahahaha PassatVWB3: Ovaj merc sto vozim upal drugi put vjecito ZureVW: a oni busevi stari jbt presli onoliko koliko se put zemlja okrenula PassatVWB3: kad je ladan ZureVW: ante kako kod tebe dvica? ZureVW: kad je ladna onda je mrtva ladna? N1troTDI: zadnja-kocnica: pali ko ina ovaj dizel PassatVWB3: fata je za noge hahaha zadnja-kocnica: mina N1troTDI: kad ju drzi u toploj garazi N1troTDI: ko moj sprinter hahah PassatVWB3: je li ko pasteta ili odskocna ZureVW: ja pasata kad palim na minusu jarane kad zatrese vrata se otvore ZureVW: prozore moras zatvarat nakon paljenja ZureVW: i to sva 4
PassatVWB3: da nisi stavio motor iz 7 PassatVWB3: nitro stavljo sam ja to nedavno zadnja-kocnica: sta ce mi to smece PassatVWB3: ma rekoh o preso ko da je iz 7 ZureVW: lada ko jet fighter PassatVWB3: moj stari je imo 2 ovakve N1troTDI: hahaha PassatVWB3: neunistive, al potrose sve sto zaradi ZureVW: kad se kod mene ford nesto poremetio ZureVW: trosio 40 litara ZureVW: otac radio blizu kuce i npr za cenera mozes sici 4-5 put do posla ZureVW: i kad se zeznuo naspes cenera ne mozes se vratit sa posla PassatVWB3: a jbt, kod mene popucala crijeve trosio 5l, sad napravio trosi 3l
PassatVWB3: neki dan kruziram sa ratovom zafirom na bordu 3,5l, a 150ks zadnja-kocnica: kod mene dvica 2,8-3,3 zadnja-kocnica: ne prelazi vise N1troTDI: dvica jos proizvodi gorivo N1troTDI: ZureVW: naspes litar kad ono dva ZureVW: haha PassatVWB3: A ja se sjebo za zafiru, danas sipo goriva u passata za cenera, kaze onaj na pumpi, koliko ti moze biti, reko da odem u sarajevo i vratim se N1troTDI:
ZureVW: moj uzme 5-6 litara zadnja-kocnica: nije to nesto dobro PassatVWB3: i moj tako ZureVW: krenuo ja sa rodakom u srebrenik i bilo je goriva, ja ga cijepao dosli mi u srebrenik kaze on nema goriva ZureVW: reko ima jare i za nazad PassatVWB3: kod mene vjecito malo iznad rezerve ZureVW: pa to je to da je laksi haha PassatVWB3: logicno, a i rezervar samo na 2 nosaca PassatVWB3: i to truli oba ZureVW: hahaha PassatVWB3: u suotu bi trebao auspuh radit