Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: vectre N1troTDI: PassatVWB3: hahahahha lagano tek je dosla miki007: dajte meni vizu da idem u albaniju miki007: da hasis dilam PassatVWB3: ma to je kod njih ko cigare, ne bi zaradio nista miki007: hahaha PassatVWB3: Opet pucnjava u gradu jbt hahaha N1troTDI: puca passatu iz auspuha PassatVWB3: ma imaju 3 kluba oko policijske stanice i izmedju njih se uvijek roka miki007: hahah PassatVWB3: Koliko bi realno kosto nov auspuh za passata, bez srednjeg lonca PassatVWB3:
N1troTDI: ah vectre N1troTDI: imas koju sliku kako napred izgleda PassatVWB3: nemam, sad naleti na ovu soffa: a to ti zamjenio za alfu jel PassatVWB3: prije bi ovakvu vectru nego golfa 4
soffa: jel ovakva vectra i u nitra soffa: nije ona novija soffa: sa novijim farovima PassatVWB3: nezz PassatVWB3: meni se vise ova svidja miki007: imal kakav kec da je dobar limom miki007: passat sta mislis moze li g2 voziti labudicu PassatVWB3: kad moze 1.6d vozit kubik sirove bukovine, onda moze i to hahahahah miki007: nije dizlo kod mene PassatVWB3: nego
MaHa Styling: Haya Golf_GTI-16v: ili ako to neces, kupis ono u upaljac sto ide haha PassatVWB3: bi da je spojen upaljac hahaha, ma novije auto ce sigurno ici 2din sta god bude MaHa Styling: Spoji plus i minus sa akumulatora na transmiter haha PassatVWB3: ma imam odmah tu pored struju Golf_GTI-16v: pa spoji onda haha PassatVWB3: Al crko mi radio Golf_GTI-16v: ma nabavi kasetas kakav hahaha PassatVWB3: a jebo kasetas 10 KM, transmitter 10-20, skoro ko radio Golf_GTI-16v: hahaha opet ce ti vise izdrzati nego ovaj radio ahah Golf_GTI-16v: i manja ti je sansa, da ti auto plane hahaahh Golf_GTI-16v: a ne, bez zezancije, ako neces neku dobru muziku, mozes uzeti ovaj radio PassatVWB3: E hoce i izdrzati, a da je tako lako planut ovaj be do sad izgorio to puta. Znaci sve spajano i lijepljeno izolirkom PassatVWB3: Ma meni ono samo da nije gluho PassatVWB3: U sobi imam 7.1 sistem, pa tu odvalim Golf_GTI-16v: haha, ako ti se ne zuri mozes sa Ebaya naruciti Golf_GTI-16v: duplo jeftinije PassatVWB3: ma jebe me ne moze master card na paypal Golf_GTI-16v: ja sam maksuz otvorio karticu zbog tih zajebancija Golf_GTI-16v: svako 3 mjeseca, 3.99KM ti uzimaju
MaHa Styling: Kulja mastercard moze na paypal samo moras u banci otici i traziti da ti omoguce internet placanje MaHa Styling: I kod mene je tako PassatVWB3: Maha omoguceno je placanje putem neta, al nece, kad ukucam broj kartice na paypal nece audi 80 sc: Jesi li unio 16-znamenkasti broj i stavio datum isteka kartice i broj sa druge strane kartice Hercegovina: Odgovara li sa nekog drugog auta kuka na Opela Corsu 2001g? Uz prepravku ili ne Hercegovina: Od Opela corse ne mogu da nadjem N1troTDI: đeste N1troTDI: hahari zadnja-kocnica: allo N1troTDI: đesi stara kajlo zadnja-kocnica: tu sam N1troTDI: šta ima zadnja-kocnica: niste temperature zadnja-kocnica: niske* N1troTDI: N1troTDI: jutros upalim kombi on jadan nemoze doc sebi N1troTDI: hahah zadnja-kocnica: jos nisi uradio reparaciju N1troTDI: ma nisam N1troTDI: drugi put od prve
ZureVW: a to je ono kad palis auto i kad das kontakt lampice se sve upale ZureVW: i sacekas da se ugase pa upalis auto ZureVW: eh nekad bude kao spoj neki zbog lose instalacije i desava se da u voznji blinkaju kao kad das kontakt pri paljenju ZureVW: zna se desit kad palis auto da ne gori lampica od grijaca a u voznji gori Sead Gti: da bas tako ali nece da se ugasi ali sam ovih dana mijenjao mali hladnjak ii od tada se pali ZureVW: to ti je do instalacije ali nije to nista opasno ZureVW: nema veze ta lampica sa hladnjakom Sead Gti: citam po ostalim forumu nes svvi navode lose ZureVW: samo je moguce da ti nisu ostetili negdje instalaciju kad su ti skidali ZureVW: tablu Sead Gti: e to bas razmisljam Sead Gti: aa sta mislis zasto neam grijanja Sead Gti: u kabini ZureVW: jesi li mijenjao termostat? ZureVW: hladnjak si mijenjao to prekrizi ZureVW: pregledaj klapne one od grijanja na njima bude filc jedan kao spuzva ZureVW: ako je on spao neces imat grijanje Sead Gti: gdje to bude ZureVW: ma to kad skines tablu gdje je mali hladnjak ZureVW: ali trebalis u to mehanicari da ti pregledaju
ZureVW: znaci moguce je da ti termostat ne valja ZureVW: i te klapne Sead Gti: oke aa dali bi moglo biti do motorica Sead Gti: jer ima grijanje ali nema te jacine kao prre Sead Gti: mislim nesto minimalno ima Sead Gti: ili je samo to sto si ti naveo ZureVW: onaj motoric sto ima on ti samo pojacava cirkulaciju vazduha tj kad prebacujes brzine one da ti puse jace i slabije ZureVW: ukoliko puse dobro ZureVW: a zrak je onako srednje topao ZureVW: onda su ti te klapne sigurno ZureVW: njih mozes napraviti od tepiha iz auta, ili od onih tankih spuzvica Sead Gti: aha aha oke vidjecu kod majstora Sead Gti: hvala puno ZureVW: usput kupi i novi termostat ZureVW: kad to sve odradis imat ces grijanje kao u kuci
N1troTDI: dns vozio a4 b7 3.0 tdi N1troTDI: 150kw N1troTDI: ide ko nevreme PassatVWB3: ja vozio mercedes 814 140ks, pretovaren, ide ko snijeg u decembru, ono lagano N1troTDI: hahaha PassatVWB3: odvuko turu, opro kamion, i dovuko kuci. Sutra poslije posla opet hahahha PassatVWB3: a passat kod tetka N1troTDI: passat na godišnjem N1troTDI: hahah PassatVWB3: ma sutra cu ga dovuc kuci, kaze tetak vozi kuci ima policija, a ne radi stop pa da ne bi jebavali N1troTDI: ja sinoc malu kuci vozio i idem nazad N1troTDI: kad traktor bez svijetala N1troTDI: pici N1troTDI: jbte skoro udario soffa: nije to nista mene neki dan covjek u mraku sa golfom dvojkom pretce nema svijetla
PassatVWB3: a i ja sam tako, iza krivine izleti po noci kad tomo vinkovic sreca obletim ga soffa: samo ki sismis prodje PassatVWB3: hahahahaha soffa: ja kontam moje auto bruji N1troTDI: hahahaha soffa: kadd prrrrrr PassatVWB3: hahahahhaha soffa: isao sam kasnije za njim malo reko dal da blicnem da ga zaustavim N1troTDI: 1.6d sigurno hahah soffa: ima zena pored njega sjedi soffa: radi mu svo osvjetljenje unutra soffa: i radio mu cak sija soffa: a nema svijetla soffa: PassatVWB3: Ima budala kod nas svakakvih, kod komsije od signalizacije na dzeti radi samo far i radio hahahah N1troTDI: hahaha PassatVWB3: naista ne svjetli N1troTDI: ma jebeno je to tako pogotovo ti traktori N1troTDI: jednom sam motorom isto naletio na traktor u zadnji tren N1troTDI: uspio reagirat
PassatVWB3: ma tesko da koji stoostanu citavi na prikolici, i ja sam svoje razbio, al ne vozim po magistrali po noci PassatVWB3: stopovi* N1troTDI: kud idu u ***** sa tim mašinama po mraku i jos bez svijetala PassatVWB3: a ili zakasne ili kradu nesto PassatVWB3: