Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: to kupit i sacuvat N1troTDI: od zaborava PassatVWB3: ma samo stice stavit i sumu N1troTDI: ma vectra u drugoj ide 80 PassatVWB3: to i moj passat moze hahahaha soffa: paa i moj golf cak obicni dizlo
soffa: N1troTDI: ima kila N1troTDI: hahah soffa: jaa cu bas jednom snimiti soffa: ide govno soffa: uvjek saltam na 40 soffa: PassatVWB3: meni prva 40, moza moze jos soffa: maa ne volim ja to cijepanje soffa: all et probao sam jednom soffa: PassatVWB3: i ja jednom, od in vivo pumpe jospuna kola bila N1troTDI: nije ova vectra za nekog teranja N1troTDI: ali kad treba potegne fino PassatVWB3: gledam dragonov klip, znaci samo nabraja liksta je lose kod astre hahahaha N1troTDI: gledam i ja N1troTDI: dobre su te astre šta im fali PassatVWB3: nista, sto nije jedna u mojoj garazi N1troTDI: hahaha N1troTDI: odusto sam od onog e46
N1troTDI: treba svašta nešta mjenjat N1troTDI: kocnice cvile u voznji stalno stisnes kocnicu jedno 2mm N1troTDI: i to odmah prestane a i prave se neki kanalici na diskovima PassatVWB3: ma dobro je to, to kod mene normalno PassatVWB3: Bila mi je plata, valja auspuh mjenjat N1troTDI: i zvuk kad zatvoris vrata N1troTDI: sve nešto zvoni neki tup zvuk hahah PassatVWB3: da nisu oborena vrata N1troTDI: od suvozaca malo grebu dole PassatVWB3: ma ja, oborila se N1troTDI: vozio ga kocim trazim nogom kvacilo N1troTDI: a ono automatik hahah N1troTDI: zaboravio haha PassatVWB3: i ja sam tako kad sam vektru vozio, ja prilazim semaforu i trazim kvacilo i ruka ide na mjenjac N1troTDI: haha N1troTDI: uzeo stari neku vectru b za prodat dalje N1troTDI: nije registrirana 2.0 dti N1troTDI: ima neke felge i neke opreme solidne N1troTDI: moram stavit na olx PassatVWB3: posto prodas
N1troTDI: hahaha PassatVWB3: Bosna je jedna veoma sjebana zemlja N1troTDI: ta vectra ima odlicne zvucnike N1troTDI: za jedan auto iz 99 PassatVWB3: oj jos 99g i hoce 2800, evo 1000 zadnja N1troTDI: nadi za te pare
N1troTDI: evo kulja daj passata PassatVWB3: Sta vi mislite koliko bi kostao komplet uh za passata bez srednjeg lonca N1troTDI: i nesta para za vectru da imam jos jedno teretno vozilo zadnja-kocnica: 12maraka PassatVWB3: moze ako mi doplatis jos makar 2000 N1troTDI: i jos dovezes 10metara drva PassatVWB3: ma nista to N1troTDI: hahaha PassatVWB3: Slao sad idem u sumu imam sebi drva jedino N1troTDI: kod mene neki rezali dovuku sa dvicom
N1troTDI: 100 i to jedva navuce hahha N1troTDI: izgubio je on konjice kroz godine MaHa Styling: Ma prva stvar ce bit sjedala i felge . MaHa Styling: Onda cemo lagano motor raus N1troTDI: šta je boli guza N1troTDI: tvrdo hahah N1troTDI: dns bila ova familija od koje sam kupio alfu pitaju pa di ti je alfa reko ma zamijenio dosadila mi N1troTDI: mislim u sebi ***** vas izjebali ste me pošteno hahah MaHa Styling: Ma ne boli guzaa nego razderan pa da pretapaciram N1troTDI: hahaha MaHa Styling: Hahaa pa ja N1troTDI: N1troTDI: eo corrado za 2000 markica MaHa Styling: Imam ponudu daje mi lik 740 bmw za e36 reko moze da mi felge skines dwt cu ti 250 km hah MaHa Styling: Bezveze mi corrado PassatVWB3: koja udala daje 740 za e36 N1troTDI: 2.0 8v N1troTDI: i nije neki N1troTDI: to je 115ks mislim taj 2.0 N1troTDI: 8v
miki007: ja samo onaj red bul bez cukera pijem PassatVWB3: ma ja ga i nepijem, al bila plata pa reko da iznenadim zeludac miki007: ma ja nesmijem da pijem ta energetska sranja PassatVWB3: cuj to miki007: secer mi skoci PassatVWB3: aha, ma i bolje, sta sve trpaju u ovo jbt. Bolje rakije popit miki007: popijem nedavno guaranu i posle 4 sata izmjeri msecer on 13
miki007: ja dao zeni da vozi jedva zna i pokrenut N1troTDI: ja sam curu ucio vozit ktm hahah N1troTDI: pogubi se na saltanju ali uspije nekako hahah PassatVWB3: moja vozi skuter, stari joj vozi hondu cbr miki007: sutra ubacujem motor PassatVWB3: znaci konacno PassatVWB3: a ja radim auspuh miki007: uspojeo sam odma sjebat aparat za varenje N1troTDI: imam ja sigmu šta treba PassatVWB3: hahahahaha pa nov aparat miki007: smanjio brzinu zice i vario debelo zeljezo a stavio na cetvorku i zaljepi mi se zica za onu diznu kroz koju izlazi miki007: pa moram nju promjeniti miki007: 2 km kosta PassatVWB3: a dobro to, ja mislio sjebo nesto jebeno miki007: jbg odma da se zaljepi nisam mogo vjerovat PassatVWB3: a jbg nije to jak aparat miki007: izgleda da jeste jak za onu debljinu zice PassatVWB3: pa dobro, jbg moze 0,8 taman miki007: 0.8 i vari N1troTDI: ma moze i vecu
N1troTDI: PassatVWB3: a valjda ce, snimaj pa da cujemo masinu, samo ne valja ako ne ide 2 110 N1troTDI: dns stari ide sa kombijom u rikverc i krovom udari od gredu hahahh N1troTDI: ja umro od smijeha kaze sta se smijes hahah miki007: drugom je blokada na 115 PassatVWB3: hahahaha jadan sprinter. Evo nitro vidis da auto moze 2 110 N1troTDI: znam ja to miki007: prva 60,druga 115,treca 150,cetvrta 200 i peta oko 245 N1troTDI: ja 80 drugom miki007: ona baraka od auta sto zena vozi nevjerujme da moze drugom 80 N1troTDI: a dns malo vozio ovu vectru b 2.0 dti PassatVWB3: a sta vozi N1troTDI: 16v i isto ide 80 drugom ko moja 2.2 miki007: stilo jtd PassatVWB3: a dobar je stilo miki007: ima momenat reko bi iscupa sve ispod haubre PassatVWB3: Prica mi drugarica da bukvalno dijele studentske vize za USA N1troTDI: de nek meni sredi PassatVWB3: Prvo ja N1troTDI: dat cu joj obe