ibizasa Član 25.10.2010 #46 yugo je napisao(la): dali mozda znate u cemu je problemcic? Kliknite za proširenje... Nisam siguran 100% ali mislim da bi moglo biti do predstavljanja na forumu!? Bez tog ne može da funkcioniše... ccc...
yugo je napisao(la): dali mozda znate u cemu je problemcic? Kliknite za proširenje... Nisam siguran 100% ali mislim da bi moglo biti do predstavljanja na forumu!? Bez tog ne može da funkcioniše... ccc...
OggyBoy Član 25.10.2010 #47 ibizasa je napisao(la): yugo je napisao(la): dali mozda znate u cemu je problemcic? Kliknite za proširenje... Nisam siguran 100% ali mislim da bi moglo biti do predstavljanja na forumu!? Bez tog ne može da funkcioniše... ccc... Kliknite za proširenje... Odavno ja to primjetih, šteta što nije još neko ko je trebao. Bananicu za bezobrazluk, pošto ga automobili očigledno ne zanimaju.
ibizasa je napisao(la): yugo je napisao(la): dali mozda znate u cemu je problemcic? Kliknite za proširenje... Nisam siguran 100% ali mislim da bi moglo biti do predstavljanja na forumu!? Bez tog ne može da funkcioniše... ccc... Kliknite za proširenje... Odavno ja to primjetih, šteta što nije još neko ko je trebao. Bananicu za bezobrazluk, pošto ga automobili očigledno ne zanimaju.
Dzeniii Član 25.10.2010 #48 OggyBoy je napisao(la): ibizasa je napisao(la): yugo je napisao(la): dali mozda znate u cemu je problemcic? Kliknite za proširenje... Nisam siguran 100% ali mislim da bi moglo biti do predstavljanja na forumu!? Bez tog ne može da funkcioniše... ccc... Kliknite za proširenje... Odavno ja to primjetih, šteta što nije još neko ko je trebao. Bananicu za bezobrazluk, pošto ga automobili očigledno ne zanimaju. Kliknite za proširenje... bitno je da ga zanimaju besplatne poruke :icon_biggrin:
OggyBoy je napisao(la): ibizasa je napisao(la): yugo je napisao(la): dali mozda znate u cemu je problemcic? Kliknite za proširenje... Nisam siguran 100% ali mislim da bi moglo biti do predstavljanja na forumu!? Bez tog ne može da funkcioniše... ccc... Kliknite za proširenje... Odavno ja to primjetih, šteta što nije još neko ko je trebao. Bananicu za bezobrazluk, pošto ga automobili očigledno ne zanimaju. Kliknite za proširenje... bitno je da ga zanimaju besplatne poruke :icon_biggrin: