Remblender je napisao(la):vidi sa Ryu da te ubaci u baraz za daljnje takmicenje.....
prvi je krug i imaju sanse svi koji su ispali ili nisu predali radove (ti se mozes racunati u one koji nisu predali radove )
konkurencija nije na odmet....
(ja znam raditi u PS ali nemam stila za upgrade auta... evo freekvw me opet nakrpio oko izvedbe i vizuelnog dozivljaja)
Ryu je napisao(la):steta sto nije naletio ranije,ne mogu ga sad ubacivat na takmicenje kad je vec pocelo...
to je isto ko da BiH sad hoce na evropsko prvenstvo
Ryu je napisao(la):Remblender je napisao(la):vidi sa Ryu da te ubaci u baraz za daljnje takmicenje.....
prvi je krug i imaju sanse svi koji su ispali ili nisu predali radove (ti se mozes racunati u one koji nisu predali radove )
konkurencija nije na odmet....
(ja znam raditi u PS ali nemam stila za upgrade auta... evo freekvw me opet nakrpio oko izvedbe i vizuelnog dozivljaja)
steta sto nije naletio ranije,ne mogu ga sad ubacivat na takmicenje kad je vec pocelo...
to je isto ko da BiH sad hoce na evropsko prvenstvo
.....dobijem samo 1 bod....Ryu je napisao(la):gaga:
ne znam kolko sam puta ovo vec reko,al da ponovim opet...premalo promjena na radu
ima ono i pozitvnih stvari ovde,lijepe felge,nije losa ideja za boju auta i pozadina i to ostalo,al...
prednju karambolku kad god uradis ista ti nekako bude na svim autima,side skirt i zadnja karambolka na autu su ostali standardni,znaci veliki minus...ruzno je i na cesti vidit auto kad je neko stavio naprijed do zemlje spojler itd a sa strane i nazad nema nista...
deyo:
na radu se vidi da si pocetnik,ali imas dosta dobrih ideja...
lijepe felge,nije ti losa ideja sa ovom karambolkom od Evo X mada realizacija malo zaostaje za idejom,farovi lose ispali,ovaj lijevi (na slici,na autu desni) angel eye je lose ispo,sav razvucen...
spojler ti izgleda ko da lebdi,promasio si ofarbat ovaj mali dio na haubi sa druge strane...
al eto ideja je bila dobra,a realizacija ce se vremenom pocet popravljat...
posto imam 5 bodova na raspolaganju,ne mogu rec da si zasluzio svih 5 pa...
deyo +4
gaga +1
nemoj se nervirat buraz idi i ti jos jednom prebroj glasove po mom brojanju vodis 11:10....gaga je napisao(la):Zgadio mi se photoshop nakon onakvog glasanja, i mislim da vise necu nikad uraditi nikakav rad, jer nakon onakvog komentara....
.....dobijem samo 1 bod....Ryu je napisao(la):gaga:
ne znam kolko sam puta ovo vec reko,al da ponovim opet...premalo promjena na radu
ima ono i pozitvnih stvari ovde,lijepe felge,nije losa ideja za boju auta i pozadina i to ostalo,al...
prednju karambolku kad god uradis ista ti nekako bude na svim autima,side skirt i zadnja karambolka na autu su ostali standardni,znaci veliki minus...ruzno je i na cesti vidit auto kad je neko stavio naprijed do zemlje spojler itd a sa strane i nazad nema nista...
deyo:
na radu se vidi da si pocetnik,ali imas dosta dobrih ideja...
lijepe felge,nije ti losa ideja sa ovom karambolkom od Evo X mada realizacija malo zaostaje za idejom,farovi lose ispali,ovaj lijevi (na slici,na autu desni) angel eye je lose ispo,sav razvucen...
spojler ti izgleda ko da lebdi,promasio si ofarbat ovaj mali dio na haubi sa druge strane...
al eto ideja je bila dobra,a realizacija ce se vremenom pocet popravljat...
posto imam 5 bodova na raspolaganju,ne mogu rec da si zasluzio svih 5 pa...
deyo +4
gaga +1
Drug trebao si napisati da moj rad ne valja i gotovo, a Deyi si trebao napisati da je rad odlican i eto, a ne pises mu ne valja ti ovo, ono i onda mu das 4 boda....
svako ima svoje mišljene i ukus...
Također zgadio mi se i ovaj forum, i mislim da ga vise nikad necu posjetiti.
Ovo je dobar forum i nemojte ga kvariti..
pozdrav Edin K. (gaga)
warma je napisao(la):Pa ako cemo iskreno druga skoda nije puno drugacija od gaga-ine,a i ja mislim da pravo previse kritika demoralise takmicara;
al eto
svako ima svoje misljenje