Provjeri sa unimjerom (omski) da li su grijaci OK. Samo okom nemozes vidjeti kvar u njimaImam problem sa grijacima u sjedistima, pasat 5 98god. znaci rastavio sam sjedista gledali smo grijace nisu pokidani nidje ni na jednim, ni na drugom sjedistu, znaci tu kvar nije, e sad me interesuje da li oni imaju relej posebno na tabli i koji je broj relej jer vjerovatno je do njega... na sjedistima ispod nema nikakvog releja nista. Prekidace smo probali zamijenit lijevi i desni isto, nije moguce da su oba crkla... znaci ne radi ni lijevi ni desni sic? je li imao neko slican problem kako da rijesim ovo, kad ih vec ima u autu zasto da ne rade. hvala![]()
Evo desni je proradio, lijevi nece, znaci da opet pregledam sve detaljnoProvjeri sa unimjerom (omski) da li su grijaci OK. Samo okom nemozes vidjeti kvar u njima
Send via Gameboy Color
Imaju razlike, opruge uzimaš po onim bojama na njima. onim plavim,rozim točkama moraju se podudarat s tvojimaOpruge amortizera obicne za golf4 karavan 1.9tdi,razlikuju li se od limuzine i karavana,imaju li veze kw,ili samo dizel benzin?
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Vidi ima li W izlaz na altenatoru, pogledam shemu sata kad dođem kući, koji motor koja godina punta?Poz raja, zamolio me kolega da mu pomognemo...
Uzeo je Punta 1, i kilometer sat je ovaj
![]()
e sad je on uzeo od mog starog punta ovaj sat sa obrtajima,
pa nas zanima kako da spojimo te obrtaje da rade (davno sam kopcao pa zaboravio)
odakle izvuci zicu i gdje je spojiti na satu????
novi sat je
![]()
jos nesto... kako da spojimo plejer u radiu na zice bez dzekova
stanje u autu sa zicama je sledece:
ljubicasto crna, roze crna, crveno crna, bjelo crna, crna solo, crvena solo
![]()
dok je stanje sa zicama u plejeru sledece:
zelene, braon, sive, plave, crvene, narandzaste, crna i zuta
i gdje sta spojiti? poz
![]()