leon1p je napisao(la):Ima li doktor u avionu ?
Salim se ...
Treba mi doktor za felge i adaptere
Nedoumica je sledeca
Stari mi ima volva sa 5x108 ET35 17" felgama a posto je tesko naci alu felge za volva da lice na nesto razmislljam o adapterima sa 5x108 na 5x112 i onda eventualno nekim audijevim felgama.
Sad me interesuje koliko debele adaptere i kakve felge (ET Joti itd) uzet da to sve izgleda ljudski i da ne izlaze vani/udaraju unutra.
hvala
IGY je napisao(la):Franki to ti dodze kao inspekcija, za interval servisa zamjene ulja i sl,
ArminM je napisao(la):leon1p je napisao(la):Ima li doktor u avionu ?
Salim se ...
Treba mi doktor za felge i adaptere
Nedoumica je sledeca
Stari mi ima volva sa 5x108 ET35 17" felgama a posto je tesko naci alu felge za volva da lice na nesto razmislljam o adapterima sa 5x108 na 5x112 i onda eventualno nekim audijevim felgama.
Sad me interesuje koliko debele adaptere i kakve felge (ET Joti itd) uzet da to sve izgleda ljudski i da ne izlaze vani/udaraju unutra.
hvala
javi se clanu suki i rijesit ces sve nedoumice
Franki je napisao(la):IGY je napisao(la):Franki to ti dodze kao inspekcija, za interval servisa zamjene ulja i sl,
Kod mene je na kraju 02. Sta mogu iz toga zakljucit?
Hvala.
astra1616v je napisao(la):Ljudi vozim od starog passata b6 maloprije vracamo se i najednom usred voznje upali se crvena lampica ja mislim da prikazuje akumulator na instrumentalnoj ona + i - nacrtano u kutijici, znate li sta bi moglo biti? I kad auto radi u leru cuje se nesto zvekece ,auto sam nakon toga gasio i 3 4 puta palio upalio je normalno svaki put :icon_question: