moze mala pomoc savjet sta vec
Imam golf 3 sa1,6 motoricem i ugradjenjim plinom prvo sam promjenio karburator jer je trosio 12i vise plina,. Tada je pr nestao da bi poalije nekoliko se pojavio opet tada sam promjenio pumpu za gorivo u rezervaru jer je pritisak poceo da slabi,., razlog tome je sto je nakada primila udarac i bila je bas u banani,., poslije promjene bilo je sve ok medjutim evo opet ispocetka kada je hladan motor obrtaji tako rec divljaju cas je na 2, 3 hiljade onda se smiri i ugasi ako ne drzi nogu na papucici nekoliko min,., onda sve ok ,., majstori svi govore da karb ne pretvar gorivo u izmaglicu i tako ulazi u cilindre i gusi motor,., al sto onda kada se ugrije sve normalno,.,
Adrugi pr koji je nenormalno iritantan i desava mi se golf4tdi na ovim minusima dodje do izrazaja,., radi grijanje unutra super toplo malo ostrije skretanje i u auto udje hladni zrak sve kedere izmjenjo osim sibera jer je skupo to ,,,
I jos jedan pr,., centralna radi kada zakljucam na kljuc il daljinskim a ako zakljucam iz auta sve se zakljuca osim vrata iza vozaca,., onaj pipak uleti unutra i vrati se nazad,., necini se ko neki veliki problem al cesto vozim malog rodj,. I ono zakljucam vrata da nemoze ispast otvori vrata kada ih mali otvori ,.,
Ako se ko sustreto bio bih zahvalann