Golf je 2007.ma to meni mora neko ko ima dijagnostiku.koliko bi to kostalo?koja godina ti je golf? skopcaj ga na dijagnostiku i pokusaj preko nje ukljuciti,mislim da mozes,bar sam ja tako sebi uradio,nastimao autom. svjetla i CH i LH
Hvala prijatelju.a vidim razumijes se.sta se jos moze napraviti.cuo sam da moze i kad krene auto iznad 15km/h da se zakljuca i slda si blize ja bih ti to uradio,kod mene je 2006 god znaci moze se i kod tebe nastimati,cim dodas kontakt svjetla se pale
Hvala.ali nemam ja dijagnostiku.a sad ako odem kod nekog u servis oni ce to debelo naplatiti.kad bih napravio samo automatska svjetla bio bih zadovoljan.a zivo me zanima koji je modul tj sta sve mogu napraviti...ma druze imas bruku opcija,mozes i tu opciju nastimati,mozes ugasiti da ti ne pisti pojas kad nisi svezan,ch lh opcija,dnevna tj automatska svjetla,mozes nazad stop svjetla nastimati da pola stopke gori a ostala pola kad pritisnes kocnicu,sve zavisi koji modul imas i sta ti auto podrzava,da si blize ispitali bi sve
Kad se vec razumijes da pitam.gledao sam automatsko otvaranje gepeka.nesto podesi na dijagnostici.je li to mozda da otvara bravu?jer na kljucu ona tipka samo otkljucava...pa nemoj u servis,odi kod nekoga ko ima dijagnostiku i ko je voljan da se malo zabavi i da istrazi sta sve podrzava ha ya nije to skupo bar ja mislim
Trazio sam ali nisam uspio naci.gledao sam na youtube stavi nove podizace one.ali nisam primjetio neke prepravke kod brave.a daljinski je otvorie to vec ne mozes preko dijagnostike,tu imas neke "prepravke" bila je davno nekad ta tema pa malo potrazi