Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Autokozmetika - koje proizvode koristite?

Jurke

Član
Taj sonax FE se meni jako loš pokazo, valjda su ga razrijedili do neprepoznatljivosti i nije nikako krvario, čak sam radio i mali test te ga usporedio sa Dodo Juice Ferrous Dueller-om i evo kakav je rezultat bio nakon 3min (lijevo dodo, desno sonax :

image ru
Al nadam se da se nesto promijenilo i da ispravne proizvode prodaju..
Sonax FE možeš koristiti na laku, naravno ne na vrućem, ne na suncu i ne dopustiti da se osuši. Sonax FE koristiš za skidanje dekontaminacije,a ne kao APC ( APC= "All Purpose Cleaner"). Mene je osobno razočarao tako da ga nikad više ne mislim uzeti..
 

frenky_

Član
Pa iskreno meni je i bilo ovako (kao kod tebe slika lijevo)! Ovo je neki full efect i svi ga hvale. Da, mislio sam na dekontaminaciju laka. BTW, primjetio sam danas kad sam prao na samopusluznim da mi je preko zime lak na haubi i dijelu krova malo matirao... Kako to rijesiti, samo poliranjem, ima li neka alternativa jer i ne pomisljam na poliranje jednom sam odvukao da se polira i lak je postao osjetljiv.
 

DJ_M4rko

Član
Sonax FE se los pokazao kod nas ali et navodno je potrefila jedna tura bila .. Svakako je sonax smanjio "efekt" opcenito ...Nedavno sam dobio poklon paket od sonaxa i lijepo crveni za razliku od proslog nema price .. A sonax FE ne mozes koristiti kao APC ...Vec je kolega jurke objasnio
 

edoze

Član
I mene zanima? Vidio sam da su ta sredstva neku siću, 6-7KM čini mi se, ima za unutrašnjost, kožu, felge, vosak, polirka, za insekte itd...
 

svirexx

Član
Jel ovakav, poljska proizvodi

IMAG0990.jpg

Kod mene su bas osjetljiva sjedista na prljanje, brzo se usjaje od mokrog ostaju fleke... isto nebo stubovi se brzo zaprljaju tako da sam ga vec par puta koristio. Normalno ne ocekujte rezultate dubinskog pranja ali takva zaprljanja moze otkloniti. Mozda jedino ponoviti postupak pa bi i rezultat bio bolji ali mi se nije dalo. Posprica se i mokrom krpom malo istrlja i cistom mokrom krpom ispere i to je to...samo nemojte previse smokriti :D a voda kad se ispere krpa katastrofa.