Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

AUTO KUĆE - iskustva

anel007

Član
Imaju i sistem prodaje tih auta koje uzimaju pri zamjeni, proslo ljeto sam isao s rodjakom gledati auto u Hadzicima kod čovjeka koji prodaje auta sto Kramar uzme pri zamjeni i kako nam je on rekao daju mu auto pro cijeni koju su oni procijenili pri toj zamjeni a sad ne na njemu da digne cijenu kolilo misli sa vrijedi i na nacin na koji se on odluci pa vjerovatno i ta spuštanja kilometraze podlijezu nacinu dizanja cijene kod odredjenih osoba jer nije on jedini koji kramarova auta nizih cijena dila.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
 

liaar

Član
Pa to isto kramar radi, što je manja kilometraža više traže za njeg, nema tu nikakve razlike. To i jeste poenta svega, 95% haman prodavača to radi
 

Amer_89

Član
Haj to sve što uvoze, šta je sa autima što uzimaju u cijenu, nije se jednom pojavila priča da je vlasnik našao svoje auto na olx.ba nakon par mjeseci, spušten za bar 100.000 kilometara i više.
Zato ja trazim njihove profile gdje prodaju ta auta da vidim sta ce reci za jedno auto