Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

AUTO KUĆE - iskustva

emir_89

Član
Kakva imate lična iskustva sa slijedećim auto-kućama?

KRAMAR
MO CARS
AS DALMI
TURBO TRADE
AUTO PLAZZA

Ako znate još neku koja je korektna, provjerena, da prodaju Francuze (Citroen C4) napišite.
 

ZojzoBLa

Član
Kupio auto u Kramaru, sve pohvale.
Međutim, ne prati svakog ista sreća. Evo ti link pa pročitaj mada se to dešavalo 2015e a ja sam kupio 2013, prije tih poplava u Belgiji, ali svakako da je određen dio auta lupano i sl. što se tiče uvoza, pa je sreća presudni faktor, kao i uvijek.


http://pravaistinaokramaru.blogger.ba/
 

VV-Driver

Član
JA bih ti licno kobica preporucio, nisam bio nikad u njihovom salonu, niti bilo s kim razgovarao, ali kad sam kupovao auto cesto sam gledao njihova vozila ( nisu imali auto koje sam trazio ), oni su jedini koji imaju auta pa cak i preko 300.000-400.000 km na satu.
To sloobodno mogu da kazem da sam jedino kod njih vidio, i po tome su se meni cinili pošteni.
Kramar iskreno gledao - vozio se u par njihovih vozila, zaobiso bi ih u sirokom luku.
 
Pogledaj u MG Auto u Širokom brijegu,auta su uvjek 100% ispravna,znam bar 10 auta koja su tu kupljena I sam sam 2 kupio nikakvih problema a presao sam s njima bar 400 000 km,covjek ce I dovest sta ti treba po realnim cjenama I uvjek hoce uzet auto koje je kupljeno u njega nazad u racun,meni je oba auta po narudzbi doveo I zvao me cim su dosli,da vozim na pregled I tek onda ih je vodio na kemisko ciscenje
 

Anes_mo

Član
Drugovi kupili par auta u zoom niko nije imao primjedbe, naposteniji od svih ispali auto kakvo je kupljeno takvo je i bilo u salonu bez ikakve popravke i sminkanja sa ljudima se sve mozes dogovoriti :)
 

liaar

Član
Evo baš maloprije naletih na ovo o Kramaru, pa kome nije mrsko nek pregleda :

Nije baš moje iskustvo, al' evo naletih na FB pa da podijelim sa Vama.

Naš divni krasni AS Kramar, ne bi mrava zgazili.

Audi A7 3.0 TDI

Slika na kojoj se vidi kilometraža od 124.xxx km
Slika na kojoj se vidi Audi A7 sa http://www.olx.ba, obratite pažnju na okolna vozila

Slika tog istog audija na http://www.mobile.de, obratite pažnju na okolna vozila

Detaljni podaci o tome Audiju na http://www.mobile.de
Znači jad jadova. Artikl su uklonili jer ih je lik provalio. Znači vratili su kilometražu za 220.000 km, jedno dobra 2 velika servisa, a auto je na olx.ba bez PDV-a bilo 70-ak kKM.
 

Carbon.

Član
Smiješno je vjerovati ikome oko kilometraže, a kamoli auto-kućama, sve su to šverceri. Isto ne znam kako iko razuman može da kupi automobil od 20+k KM, a da ga ne provoza, a pogotovo provjeri u nekom servisu.

Dobro reče Henry Ford, najbolji auto je nov auto. Mada ni službeni nije za baciti... :D
 

r32user

Član
Sta briga svercera ne kupuje ga sebi. Bitno je da izgleda fino na oko, a niz cestu sta se desi desi. Nije njegov problem.
 

arnes_c

Član
Vozilo golf 5 sdi na kojem sam polagao 2009 godine tad imalo na satu oko 400,000 prodato nekom sverceru u kiseljak nebi ga imenovao u zamjenu za drugu peticu tdi plus doplata,prije neki dan listam pik.ba kad ta petica sredjena uglancana dubinsko uradjeno skromnih 170,000 na satu
 

liaar

Član
Mene od kako je Kramara kod nas kopka kako raja daje cifre i cifre na auto koje ne mogu ni provozati. Znači doći sa majstorom mogu i na otpad i pogledat. Kaže garancija na kilometre, ovaj izgleda garantuje da je on vraćao a ne neko drugi.
Inače se vraća po 50ak kkm, ovaj vratio 220 hiljada sunce jebo hahahah
 

aLen_G60

Član
Mene od kako je Kramara kod nas kopka kako raja daje cifre i cifre na auto koje ne mogu ni provozati. Znači doći sa majstorom mogu i na otpad i pogledat. Kaže garancija na kilometre, ovaj izgleda garantuje da je on vraćao a ne neko drugi.
Inače se vraća po 50ak kkm, ovaj vratio 220 hiljada sunce jebo hahahah
Vraca se od 200 do 600 hiljada, bar sam toliko ja vidjao. I ja sam pokusao malo da svercujem, a da ne vracam kilometrazu iako sam mogao za djabe, i nije islo. Astru h 2007 full sa servisnom i 290k na satu jedva prodao, i odustao od tog posla..narod trazi da ga lazes i sevap je uvalit im.
 

liaar

Član
Ma znam da se vraća, opće poznata činjenica. Meni je neko sa foruma izvukao po broju šasije servis 2009 na 209, auto uvezeno 2011, sad kod mene 245. Reći ćemo da je nije vraćan, al' eto. Ni ne zvuči pregaženo a dizel.

A ovo je kriminal, jer na autu više luksuszne klase tipa A7, vratiti kilometražu u koju se mogu uraditi 2 velika servisa i ako neko to ne uradi jer misli daa je naletio, em je budala em će na autu takve klase imati kvar težak sigurno desetak hiljada KM