Vernes_AMG je napisao(la):bio bi puno ljepsi da ima 4 vrata![]()
BaXRS4 je napisao(la):Ne razumijete vi mnogo toga pa ste živi,![]()
audi_s2 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Ne razumijete vi mnogo toga pa ste živi,![]()
eto mene cisto iformativno zanima sta si ti razumio sto se ove 7 tice... reci mi ko je ciljani kupac i po cemu se razlikuje od onoga sto kupuje peticu
BMW-GTI je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):bio bi puno ljepsi da ima 4 vrata![]()
Mene zivo zanima na sta si ti mislio ??? Ja koliko vidim ima 4 vrata...mozda si mislio na dvoje il...
ArminM je napisao(la):je li moguce da se ovaj audi vec nalazi na trzistu,neki dan sam iz daljine vidio auto,koje do sada nisam vidjao na nasim cestama,licilo je bas na ovog audija,pa me zanima,da li je moguce da ga vec ima u prodaji:icon_rolleyes:
ZELA GTI je napisao(la):ArminM je napisao(la):je li moguce da se ovaj audi vec nalazi na trzistu,neki dan sam iz daljine vidio auto,koje do sada nisam vidjao na nasim cestama,licilo je bas na ovog audija,pa me zanima,da li je moguce da ga vec ima u prodaji:icon_rolleyes:
:lol::lol:
Eto koliko se razlikuje od A5
AnDel je napisao(la):ma svi su audiji isti samo malo drugaciji:lol:
ArminM je napisao(la):je li moguce da se ovaj audi vec nalazi na trzistu,neki dan sam iz daljine vidio auto,koje do sada nisam vidjao na nasim cestama,licilo je bas na ovog audija,pa me zanima,da li je moguce da ga vec ima u prodaji:icon_rolleyes: