jesu sve je isto i sve felge i sve gume...Jesu li ti iste dimenzije guma na svim felgama
hvala a gdje cu vise i ovo je puno valja malo podic da ne bude problema al perverzija je kako izgleda uzivo ovako, samo ja ne znam da slikamOdlican audi,uvijek su mi se svidali ovi b5,crna boja+jako dobra felga je najbolja kombinacija,mozda sa ga je jos malo spusit,inace sve pohval
Poslano sa mog GT-N7100 koristeći Tapatalk
probam sutra, nisam imo danas vremena jbg..i hvalavrh audi svaka pohvala, digni ga malo i ne bi trebalo strugati jer su to gewinde ne bi trebalo biti velikog hoda
i sta kad obrisem gresku kad ga ponovo spustim ? hoce li se onda opet pojaviti ?
al problem je sto meni abs uopste ne radi,nije samo da stoji ta lampica..kako da ja to sve rijesim a da on ostane spusten..kazu mi eto na dijagnostici da su otisla oba senzora od abs-aPa logicno je da hoce,jer kad je spusten ne cita pravilno senzor i javlja gresku,ali ne kosta te nista da probas ako bude ispravno kad je podignut rijesio si dilemu,zakucas ga i vozas,a znas do cega je.
pa eto ide pomaloMa znao sam da će auto doživjeti preporod, svaka čast
Jel od prije ne radi ili kako si spustio,pokusaj zrakom ispuhat onaj abs prsten zna i tu prljavstine upast,jer bilk koji da je problem on prijavi da je senzor crkoal problem je sto meni abs uopste ne radi,nije samo da stoji ta lampica..kako da ja to sve rijesim a da on ostane spusten..kazu mi eto na dijagnostici da su otisla oba senzora od abs-a
radio je prije, kako sam stavio gewinde.ovaj mi je nije stego lezaj i onda se to sve drmalo i valjda tako otiso i senzor od abs :/P
Jel od prije ne radi ili kako si spustio,pokusaj zrakom ispuhat onaj abs prsten zna i tu prljavstine upast,jer bilk koji da je problem on prijavi da je senzor crko
jedem krivine hehehHeh dobro ovo sad pravo,imal stabilnosti..