Dragi samo sam rekao svoje mišljenje, nikoga ne vrijeđam poštujem to da svak radi auto za sebe ja sam samo napisao sta bi ja napravio na njegovom mistu jer mislim da je ovako auto previse zatvoreno sve je crno
pa reko si da su farovi ko neki čuning... a čuning je puka suprotnost tuninga. ne vidim zašto bi bilo čuning ofarbati čitav far u crno, ostaviti sva korisna sjenila ( dugo i žmigavac) i sav ostali krom koji je šminga ofarbati u neku boju, to mi nikad neće bit čuning... čuning bi bilo staviti one diode u far ili neko slično sranje što izgleda jadno.
ionako se scena raspada, teme su koje ulje nasut i koje gume kupit, niko više ne sređuje kola, rade se ofucane stvari, spusti i zatamni, i to platiš sve nekome, ne do bog da se šta odradi kod kuće, ne govorim ovo ništa lično za tebe, nego općenito....ako mi se ne sviđa neću ni komentarisat, ali ću rado pomoći, ako sam imo s nečim iskustva,ili imam neku ideju šta poboljšati ili skinuti sa auta, da bi izgledalo bolje... i ja bih svakako vratio nešto u krom, a vidim malo prije u gradu, da je stavio krom znak, i sada je lijepo, krom sjenila u faru, krom znak, uparilo je se. ja lično ne volim krom, sivo mi je auto, i nemam ništa krom na autu, ali na crnom autu krom jako lijepo izgleda