Default je napisao(la):BLACK KNIGHT je napisao(la):Eto, kod mene je manje od 150 konja, mozemo se oprobati na proljece na crti ako Bog da
evo ti postavi racunicu
ja imam 170 konja i 1500 kg
ti imas 150 konja i 1000 kg
1500kg/170hp=8,8kg po 1hp
1000kg(150hp=6,6kg po 1hp
znaci kod mene jedan konj vuche 8,8kg, a kod tebe 6,6 tako da je tvojima lakse i vjerojem da bi bio brzi
ovo je moje neko misljenje i moja neka raunica ispravite me ako grijesim, ali mislim da sam realan
Default je napisao(la):BLACK KNIGHT je napisao(la):Eto, kod mene je manje od 150 konja, mozemo se oprobati na proljece na crti ako Bog da
evo ti postavi racunicu
ja imam 170 konja i 1500 kg
ti imas 150 konja i 1000 kg
1500kg/170hp=8,8kg po 1hp
1000kg(150hp=6,6kg po 1hp
znaci kod mene jedan konj vuche 8,8kg, a kod tebe 6,6 tako da je tvojima lakse i vjerojem da bi bio brzi
ovo je moje neko misljenje i moja neka raunica ispravite me ako grijesim, ali mislim da sam realan
BLACK KNIGHT je napisao(la):Nema kod mene medju-ubrzanja, kod mene je sve ubrzanje (sala ) :lol:
Sporting je napisao(la):ee jel velika cjenovna razlika izmedju ovog sport backa i onog kabrijoleta... onaj sivi sto bas stoji u salonu?
Pike_gti je napisao(la):Sporting je napisao(la):ee jel velika cjenovna razlika izmedju ovog sport backa i onog kabrijoleta... onaj sivi sto bas stoji u salonu?
kabrio je skup da ti jaja otpadnu... 1.9 tdi 105 ks obicnija oprema recimo bord, automatski krov, digi klima i cd player 66 hiljada...
Sporting je napisao(la):Pike_gti je napisao(la):Sporting je napisao(la):ee jel velika cjenovna razlika izmedju ovog sport backa i onog kabrijoleta... onaj sivi sto bas stoji u salonu?
kabrio je skup da ti jaja otpadnu... 1.9 tdi 105 ks obicnija oprema recimo bord, automatski krov, digi klima i cd player 66 hiljada...
ma ja pretpostavljao sam da je skup... pravo mi se svidja, bad bi bio kakav baja meni se cini da bih njega prvog... bas je ono prejak
Default je napisao(la):khm... khm... na ovu temu moRe LOCK ,)