Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo dans audi imao jedan manji udes taxi kupio putnike na sred ulice ja stao do njega ali čovjek iza mene nije mogao
danas sam odmah išao kod majstora sa novim kristalnim štopkama 800 km
za svaki drugi blizi kontakt izmedju dva auta je kriv neki taxista j*es ih lude,,cim vide da ko digne ruku on koci boli ga k* za one koji voze iza njega:icon_mad::icon_mad:
vala bas ovi taksisti su ludi,ako vozis iza njih moras odstojanja 50m drzat sekunda nepaznje stvori se ko ukopan ispred tebe,stata za audija :icon_sad: ,popravice se to
auto ide u ponedeljak na procjenu i odmah kod majstora sutra se nabavljaju dijelovi tako da sigurnu do petka sve će biti gotovo samo ovog puta sa gepeka se skidaju sve oznake i sigurno će biti bez spojlera
dobro te naguzio taj iza.. ali nije prevelika steta da se sve sanirati samo jos gledaj izvuc od osiguranja malo se pozali na vrat nogu kuk bubreg ko ih ebe nek placaju kad i ti njima svaku godinu regu dajes..