Član
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):tvrdoglavi KO JE OVAJ COVJEK? dje dodje mislimm.... znam li ja za njega
isto pitanje i od mene :icon_question:
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la):tvrdoglavi KO JE OVAJ COVJEK? dje dodje mislimm.... znam li ja za njega
tvrdoglavi je napisao(la):to mi je komsija,nalazi se u Klopcu,mozda ga znate po crnoj bubi koju je vozao na alu felgama :icon_rolleyes:
MTR je napisao(la):to Haris svega ti , njih dvojica nisu dobre glave , vazda neka nakaradna auta vozaju :lol::lol::lol::lol:
Ja mislio da je Skaljo , kontam ovo mi na njega lici :lol:
tvrdoglavi je napisao(la):MTR je napisao(la):to Haris svega ti , njih dvojica nisu dobre glave , vazda neka nakaradna auta vozaju :lol::lol::lol::lol:
jeste Haris,radi reklame i tako to a audija ne mozete vidjet,jer jos nema ni rezervoar,ide na injekcije(kanister)
a koji Skaljo MTR,ima ih vise :icon_rolleyes:
MTR je napisao(la):tvrdoglavi je napisao(la):MTR je napisao(la):to Haris svega ti , njih dvojica nisu dobre glave , vazda neka nakaradna auta vozaju :lol::lol::lol::lol:
jeste Haris,radi reklame i tako to a audija ne mozete vidjet,jer jos nema ni rezervoar,ide na injekcije(kanister)
a koji Skaljo MTR,ima ih vise :icon_rolleyes:
Skaljo Amir , mehanicar , sto je vozilo Lanciu u brdu malo
CoL3-99 je napisao(la):sto mu odmah nije priustio badlook s haubom,samo mi nekako sve ovo uzalud kad se nece spustat:icon_sad:
CoL3-99 je napisao(la):ma ne trebaju vece felge,onda ce jos vise u zrak otici,prije bih mu stavio gume profil 55 nego ovako